2. Lig ekibi UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek!
Portekiz play-out finali rövanşında Torreense, Casa Pia'ya mağlup oldu. Böylelikle 1. Lig'e yükselme şansı kalmayan Torreense, yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde 2. Lig takımı olarak mücadele edecek.
Portekiz Kupası finalinde tarihi bir şampiyonluğa imza atan Torreense, 1. Lig'e yükselme şansını kaybetti. Play-out finalinde golsüz tamamlanan ilk maçın ardından rövanşta Casa Pia'ya yenilen Torreense, gelecek sezon da 2. Lig'de mücadele etmeye devam edecek.
PORTEKİZ KUPASI'NDA İLK KEZ MUTLU SONA ULAŞMIŞLARDI
Uzatmaya giden kupa finalinde Sporting'i 2-1 yenerek 109 yıllık kulüp tarihinin bu turnuvadaki ilk zaferini elde eden Torreense, gelecek sezon Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkını elde etmişti. 1. Lig'e yükselme şansını kaybeden Luis Tralhao'nun ekibi, gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 2. Lig ekibi olarak yer alacak.

BAŞKA STADYUMDA OYNAYACAKLAR
BBC'de yer alan habere göre: 2 bin 500 kapasiteli bir stadyuma sahip olan Torreense Avrupa Ligi maçlarını başka bir stadyumda oynayacak. İzlanda Kupası'nda şampiyon olan 2. lig takımlarından Vestri de gelecek sezon Avrupa Ligi'de yer alacak ancak turnuvaya ilk ön eleme turundan başlayacak.
Daha önce Vaduz, Birmingham City, Wigan Athletic, Ipswich Town, Zürih, Alemannia Aachen ve Gueugnon 2. Lig takımları olarak tunuvada farklı turlarda yer almışlardı.