Avrupa devinden Türk hakeme tepki! Milli yıldıza bir ilki yaşattı
Roma-Viktoria Plzen maçını yöneten Halil Umut Meler'e, İtalyan basınından tepki yağdı.
Roma, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Viktoria Plzen'i konuk etti. Ev sahibi karşılaşmadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılırken maçın hakemi Halil Umut Meler'e İtalyan basınında tepki vardı.

"ARTIK GÖREV YAPMIYOR VE SEBEBİ AÇIK"
Corriere dello Sport'ta yer alan haberde, "Hakem Halil Umut Meler artık Şampiyonlar Ligi'nde görev yapmıyor ve bunun sebebi açık" başlığı kullanıldı ve Meler eleştirildi.
Haberde Meler'in penaltı pozisyonuna kayıtsız kaldığı belirtilirken, "Pisilli’nin kafa vuruşunda top, Jemelka'nın oldukça açık olan sol koluna çarpıyor; bu da cezalandırılabilir bir pozisyon. Hakem Meler hiçbir şey fark etmiyor, aynı şekilde pozisyonu önden gören bir numaralı yardımcı hakem Özkara da tepki vermiyor. İsviçreli VAR hakemi San, Meler’i OFR’ye (saha kenarı monitörüne) çağırıyor: Penaltı." ifadeleri kullanıldı.

ZEKİ ÇELİK İLK KEZ KART GÖRDÜ
Roma'da forma giyen milli futbolcu Zeki Çelik ise bu sezon ilki yaşadı. Milli futbolcu, bu sezon forma giydiği 9 maçta ilk kez sarı kart gördü.
-
Mustafa37 11 ay önce Şikayet Etbahsettiğin hakemlerden hangisi GS lehine bir karar verdi. Yaz hadi görelim.Beğen Toplam 10 beğeni
-
Tarık hoca 11 ay önce Şikayet EtHepsi GS uşağı gibi karar veriyor. Bu hafta FB maçına atanan Atilla mesela.Beğen Toplam 10 beğeni
-
keskinlikartal 11 ay önce Şikayet EtAnkaragücünün ahı çıkar inşAllahBeğen Toplam 5 beğeni
-
Mustafa37 9 ay önce Şikayet Etsallamasyon yapma. A.gücüne herkes 5-6 attı. Son hafta hiç bir iddiası olmayan takım ne yapsın, yensin mi?Beğen