Beşiktaş'ta Lyon maçı öncesi Ersin Destanoğlu gelişmesi!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında yarın Olimpik Lyon'a konuk olacak. Siyah-beyazlı takımda oynama durumu belirsiz olan kaleci Ersin Destanoğlu kadroya alındı.

GİRİŞ 23.10.2024 13:58 GÜNCELLEME 23.10.2024 14:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında yarın Fransa temsilcisi Olimpik Lyon'a konuk olacak.

Groupama Stadı'nda oynanacak müsabaka, TSİ 22.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Alman hakem Harm Osmers yönetecek.

Siyah-beyazlı futbol takımı, Avrupa Ligi'nin ilk 2 haftasında yaptığı maçlarda sahadan puansız ayrıldı. Ajax'a deplasmanda 4-0 yenilen Beşiktaş, konuk ettiği Eintracht Frankfurt'a da 3-1 mağlup oldu.

Olimpik Lyon ise organizasyonda çıktığı 2 mücadelede hanesine 6 puan yazdırmayı başardı. Fransa ekibi, Olympiakos'u 2-0, Rangers'ı da 4-1 mağlup etti.

Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor ile yapılan müsabakada omzundan sakatlanan Mert Günok, bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta tedavileri devam eden Gabriel Paulista ile Milot Rashica da Olimpik Lyon karşısında sahada olamayacak.



LYON'LA 3. RANDEVU


Beşiktaş, Olimpik Lyon ile 3. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım, 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi çeyrek final aşamasında kozlarını paylaşmıştı. Fransa'da oynanan turun ilk maçını Olimpik Lyon 2-1 kazanırken, İstanbul'daki rövanşta ise Beşiktaş aynı skorla sahadan galibiyetle ayrılmıştı.
Uzatma bölümlerinde de eşitliğin bozulmaması sonucunda seri penaltı atışlarına geçilmişti. Olimpik Lyon, penaltılarda Beşiktaş'a 7-6 üstünlük sağlayarak yarı final bileti almıştı.

ERSİN DESTANOĞLU KADRODA

Diğer yandan Beşiktaş, Olympique Lyon maçının kamp kadrosunu açıkladı. 

Sakatlığı nedeniyle oynayıp oynamayacağı belirsiz olan ancak son yapılan taktik idmanda takımla birlikte çalışan Ersin Destanoğlu da maç kadrosuna alındı.



 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • misafir 25 dakika önce Şikayet Et
    Ersin veya bir başkası farketmez yenilgi kaçınılmaz da inşallah rezil olmayız
    Cevapla
  • Hakiki1903 2 saat önce Şikayet Et
    Ben de goktug oynasin derim daha iyi reflekslere sahip ersin gibi seyircilik yapmiyor Bakin frankfurt macina eger direnc gosterisini kalede yapip yemeseydik cok farkli olurdu sonuc Netice itibari ile ben goktugun daha iyi bir tercih oldugu kanaatindeyim,hem firsat vereceksinki pissin bak ersine cok cabuk bitti pili ,artik dikis tutmaz firsat varken satilmaliydi
    Cevapla
  • Ayaz 4 saat önce Şikayet Et
    Hatalar zinciri sezon başında o kadar dedik iyi bir kaleci alın, Mert yaşlandı, kronik sakatlıkları var bir sakatlansa Ersin b ir çuval inciri berbat eder diye. Dinlenmedi. Ben açıkcası Göktuğ'un oynamasından yanayım. Ersin kalede zerre kadar güven vermiyor.
    Cevapla
  • muhafız 7 saat önce Şikayet Et
    kaliteli bir takımın kalecisi olmaz mı utanın yıllardır bir muslera bulamadınız..........................................
    Cevapla
  • ıslık 8 saat önce Şikayet Et
    ersini ıslıklayanlar düşünsün
    Cevapla
  • Kapkara Kartal 5 saat önce Şikayet Et
    Ersini bu güne kadar şımartanlar düşünsün kankisi Rıdvanla gidemediği için o zaman ki yaptıkları düşünülsün evet bir Muslera bulamadığımız bizim ayıbımız ama Ersinde arkadan gelenlere duvar olmasın Alman Frankfurt genç kaleciyle başarı yakaladıysa Göktuğ ile de aynı başarıyı yakalayabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle