İsrailli futbolcudan Beşiktaş maçı için küstah sözler: Umarım bizi...

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşen Maccabi Tel Aviv'de forma giyen Osher Davida, karşılaşmayla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

GİRİŞ 02.09.2024 11:00 GÜNCELLEME 02.09.2024 12:47
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile İstanbul'da karşılaşacak.

İsrail basınının mücadelenin tarafsız sahada oynanacağı yönündeki iddiasına Beşiktaş'ın basın sözcüsü Feyyaz Uçar, "Maccabi Tel Aviv maçı burada oynanacak. En azından fisktürde öyle. Devlet büyüklerimiz her türlü güvenliği alacaktır. UEFA da zaten algoritmaya bile almadı bu durumla ilgili." ifadelerini kullanarak cevap verdi.

"UMARIM BİZİMLE GEREKTİĞİ GİBİ İLGİLENİRLER"

Kuraya ilişkin konuşan Maccabi Tel Aviv'in İsrailli futbolcusu Osher Davida, "Beşiktaş sizi ağırlayacak ve şimdiden gerilim artıyor. Yehezkel (Antalyaspor'da forma giymişti) de muhtemelen sizi İstanbul'da neler beklediğini anlatabilir. Ne düşünüyorsun?" şeklindeki soruya "Sagiv Jehezkel, İstanbul'da oynamaktan mutlu olacaktır. Bu maçta ne olacağını bilmiyorum. Orada yapmamız gerekeni yapacağız. Umarım bizimle gerektiği gibi ilgilenirler. Her şeyin iyi olacağına inanıyorum." yanıtını verdi.

Kuraya ilişkin genel bir değerlendirme de yapan Davida, "Cuma günü İsrail'e giderken havaalanında kurayı birlikte gördük. İyi takımlarla karşılaşacağımızı biliyorduk. Heyecanlıydık çünkü bazı büyük isimlerle karşılaşacaktık. Bu lige ne kadar iyi takım olduğumuzu göstermek için geleceğiz." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 65
  • Murat Vural 2 hafta önce Şikayet Et
    Gelin katil sürüsü Yahudiler sizi Beşiktaş da neler bekliyor neler ...
    Cevapla
  • Mavi Marmara 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu kisiler katil degil. Kimseyi oldurmediler. Bu kisiler futbolcu. Bu da bur futbol takimi sadece. Asker degil, terorist degil. Bi sakin olun ya. Maçı düzgünce oynayalım kazanalım bitsin.
    Cevapla
  • VatanSever 2 hafta önce Şikayet Et
    Korkak Katil sürüleri bunlar..
    Cevapla
  • Yüksel 2 hafta önce Şikayet Et
    gercek anlamda sahaya gömsek diyorum
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    gelin güzel bı şekilde gerekeni yapicaz
    Cevapla
  • Mehmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu maçta Beşiktaşlısı Galatasaraylısı Fenerbahçelisi karışık bir şekilde birlik olup organize olarak öyle bir atmosfer yapsinlarki bu milleti dünya anlasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle