6 gollü çılgın maç! Liverpool rakibine acımadı

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Liverpool deplasmanda Sparta Prag'ı 5-1 mağlup etti ve çeyrek final için büyük avantaj yakaladı.

6 gollü çılgın maç! Liverpool rakibine acımadı
6 gollü çılgın maç! Liverpool rakibine acımadı
GİRİŞ 07.03.2024 22:49 GÜNCELLEME 07.03.2024 22:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Play-off turunda Galatasaray'ı eleyen Sparta Prag, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Liverpool'u konuk etti. İngiliz ekibi maçı 5-1 kazanıp tur için avantajı kaptı.

Liverpool'a galibiyeti getiren golleri 6'da Mac Allister, 25, 45+3'te Darwin Nunez, 53'te Luis Diaz ve 90+4'te Szoboszlai'den geldi. Sparta Prag'ın tek golünü ise Conor Bradley kendi kalesine attı.

Karşılaşmanın rövanşı 14 Mart Perşembe günü TSİ 23:00'de Anfield'da oynanacak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Gs değil Türk futbolu seviyesi bak ligimizde bek bulanamıyor GS sağ sol bek de mevkisinin adamları olmadığından elendi. Avrupada oynamak bir kültürdür öyle 1 sezonda olmaz, ki Türkiyede oynanan futbol ortada.
    Cevapla
  • Ligimiz zayıfca 1 ay önce Şikayet Et
    Gs nin 5 yediği takıma adamlar 5 atıyo demekki Türkiye ligi zayıf bir lig şuan Avrupa liginde tek temsilcimiz olan F.bahçeye başarılar diliyorum
    Cevapla
  • ramazan 1 ay önce Şikayet Et
    Gs seviyesi bu işte liverpoolun deplasmanda 5 attığı takıma eleniyoruz
    Cevapla
  • Konyali80 1 ay önce Şikayet Et
    GS olsaydı iki ile çarp fark yerdi.iyiki elenmiş yoksa ülke puanı yerle bir olurdu
    Cevapla
  • Can Karacurun 1 ay önce Şikayet Et
    bu sparta bizim çakma fransız takımını elemişti. ingilizler sparta ile değilde bizim çakma fransız takımı ile oynasaymış 7/8 tane atarmış bu skora göre. büyük badire atlatmışlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle