Dev maç öncesi ortalık karıştı! İki taraftar bıçaklandı

UEFA Avrupa Ligi'nde Roma ile Brighton'ı karşı karşıya getirecek son 16 turu mücadelesi öncesinde iki İngiliz taraftar bıçaklandı.

Dev maç öncesi ortalık karıştı! İki taraftar bıçaklandı
Dev maç öncesi ortalık karıştı! İki taraftar bıçaklandı
GİRİŞ 07.03.2024 19:58 GÜNCELLEME 07.03.2024 19:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nde Roma ile Brighton son 16 turu ilk maçında karşılaşacak. Mücadele öncesi deplasman tribünü için gelen iki İngiliz taraftarın bıçaklanması gündeme oturdu. 

Olayın Roma şehrindeki Monti bölgesinde gerçekleştiği belirtildi. İtalyan basınında yer alan bilgilere göre, söz konusu bıçaklı saldırı gece yarısında gerçekleşti. Olay yerine yakın olan bir restaurant sahibi yaralanan taraftarlara ilk yardımı yaptı. 

Brighton taraftarı olan 2 İngiliz, yüzü kapalı olan 7 kişinin saldırısına uğradı. Birisi 28, diğeri 29 yaşında olan iki taraftarın ayrıca cüzdanlarının ve pasaportlarının çalındığı belirtildi. 

Roma polisi zanlıları yakalamak için harekete geçti ve bölgedeki kameraları izlemeye başladı. 

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Enes 1 ay önce Şikayet Et
    bu ingiliz taraftarları da her gittikleri yerde bıçaklanıyor . Ve hiç de akıllanmıyorlar
    Cevapla