Atilla Karaoğlan'ın yönettiği maçta sürpriz son! Saniyeler içinde lider değişti

UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda Atilla Karoğlan'ın düdük çaldığı maçta Villarreal, deplasmanda Rennes'i 3-2 mağlup ederek grubunu lider tamamladı. Maçın uzatma anları ise ilginç anlara sahne oldu.

Atilla Karaoğlan'ın yönettiği maçta sürpriz son! Saniyeler içinde lider değişti
Atilla Karaoğlan'ın yönettiği maçta sürpriz son! Saniyeler içinde lider değişti
GİRİŞ 14.12.2023 23:59 GÜNCELLEME 15.12.2023 00:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda Rennes ile Villarreal liderlik için karşı karşıya geldi.

Fransa'da Route de Lorient'te oynanan ve Atilla Karaolan'ın yönettiği mücadeleyi İspanyol ekibi Villarreal 3-2 kazandı. Karşılaşmada Villarreal'in galibiyet gollerini; 36'da penaltıdan Gerard Moreno, 62'de Akhomach ve 80'de Daniel Parejo attı. Rennes'in iki sayısını ise 37'de Lorenz Assignon ve 79'da Ludovic Blas kaydetti.

Rennes'de milli futbolcu Bertuğ Yıldırım ilk 11'de başladığı karşılaşmada 69 dakika süre aldı. Hava toplarında etkili görünen genç golcü, takımına ise skor katkısı veremedi.



90+12'de liderlik el değiştirdi


Bu maçın son anları ise büyük heyecana sahne oldu. 6 dakika uzatma verilen maçta Rennes, 90+12. dakikada ağları havalandırdı. Atilla Karaoğlan'ın orta noktayı gösterdiği anlarda ise Fransız seyirciler o an için liderliğe yükselmenin sevincini yaşadı. Ancak bu sevinç sadece saniyeler sürdü. Pozisyonu VAR'da izleyen VAR hakemi Massimiliano Irrati'nin uyarısıyla bu gol iptal edildi ve Villarreal maçı 3-2 kazanıp gruptan lider çıktı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Metin 4 ay önce Şikayet Et
    aynı olay bjk ta rıza yaptı alikemal gol attı.o zaman kimse farketmedi.
    Cevapla
  • Onuncuköy 4 ay önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsun. 1985 yılındaydı olay. Hakemler, 40 sene önce BJK lehine bir yanlış karar vermişlerdi. Nadir şeyler insanın aklında kalıyor. (Ama FB sonraki maçları satın alıp şampiyon olmuştu.)
    Cevapla
  • Erkan 4 ay önce Şikayet Et
    Bu var sistemi geldi futbol bitti
    Cevapla
  • Kuş yiyen aslan 4 ay önce Şikayet Et
    Evet Fenerli
    Cevapla
  • Güzel insan 4 ay önce Şikayet Et
    Bu değilmiydi BJK FB maçında gözünün önünde FB futbulcuyu resmen ayaklarını yerden kesti ama Karayılan mıdır nedir oyunu devam ettirdi ondan sonra olay oluyor yok hakem yumruklanıyor vs..ligleri yabancı hakemler yönetsin
    Cevapla