Romelu Lukaku resmen Roma'da

Romelu Lukaku, tekrar Serie A'ya döndü. Belçikalı golcü oyuncu Roma'ya kiralık olarak dahil oldu. Lukaku daha öncesinde Manchester United'da 2 sezon birlikte çalıştığı Teknik Direktör Jose Mourinho ile tekrardan İtalya'da bir araya geldi.

Romelu Lukaku resmen Roma'da
Romelu Lukaku resmen Roma'da
GİRİŞ 31.08.2023 13:42 GÜNCELLEME 01.09.2023 09:20

Geçtiğimiz sezonu Inter'de kiralık geçirdikten sonra Chelsea'ye geri dönen Romelu Lukaku bu sezon Roma'da forma giyecek.

SÖZLEŞMEDE SATIN ALMA OPSİYONU BULUNMUYOR

Roma'dan yapılan resmi duyuruya göre Belçikalı forvet gelecek sezon Haziran ayına kadar kiralık olarak kadroya katıldı.

Öte yandan sözleşmede satın alma opsiyonunun bulunmadığı belirtilirken, 30 yaşındaki golcü oyuncunun gelecek yaz Londra ekibine geri döneceği belirtildi.

MOURINHO İLE DAHA ÖNCE ÇALIŞMIŞTI

Öte yandan Jose Mourinho ile Manchester United'da birlikte çalışan yıldız forvet, bu dönemlerde forma giydiği 90 resmi maçta 53 gol atıp 16 asistlik katkı sağlamıştı.

"BAŞLAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Sözleşmeyi imzaladıktan sonra Lukaku, "Roma taraftarları benim için inanılmazdı - başlamak için sabırsızlanıyorum. Buranın sahiplerinin büyük hedefleri var" dedi.

KAYNAK: NTV
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.