Jesus: 'Maçın hakkı bu değildi, hala şansımız var'

Sevilla'ya deplasmanda 2-0 yenilen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Jesus: 'Maçın hakkı bu değildi, hala şansımız var'
Jesus: 'Maçın hakkı bu değildi, hala şansımız var'
GİRİŞ 10.03.2023 01:59 GÜNCELLEME 10.03.2023 02:00
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Jesus, "Bu, maç öncesi düşündüğümüz bir skor değil ama hala umudumuz var." dedi.

Portekizli teknik adam, "Maçtan önce kafamızdaki skor değil. Ancak skor da yanıltıcı. İlk yarıda çok kaliteli bir futbol oynadık ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Avrupa maçlarında bu kadar çok pozisyona girip atamazsanız, böyle bir sonuç doğal olur. Rakipte tecrübeli bir takım. Doğru anları bekleyip, girdikleri iki pozisyonu değerlenirdiler." ifadelerini kullandı.

"HALA UMUDUMUZ VAR"

"Şu bir gerçek ki 2-0 rövanşta bizi rahat oynatacak bir skor değil." diyen Jesus, "Hala umudumuz var. Sevilla çok tecrübeli ama elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe teknik direktörü, "Sevilla'nın bu turnuvadaki tarihi tartışılamaz. 6 kez bu kupayı kazandı. Biri duran top sonrası konsantrasyon eksikliğinden, diğeri de seken toptan 2gol yedik. Rövanş maçı öncesi umudumuz var." diyerek sözlerini tamamladı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet Jesus yenildik ama ezilmedik...
    Cevapla
  • laedri 1 yıl önce Şikayet Et
    takımda ruh yok inanç yok topa vuracak mecal yok. bitse de gitsek paramızı alsak.. senin de farkın yok hoca
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    avrupada bu kadar, üç dört maç sonrada süper lig'de de havluyu atar, jesus la ali koçu paketleyip gönderin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yenildi ama iyi top oynadi fener. Boyle oyna canimi ye. Bir yenilir iki yenilirsin ama yenmeye baslarsin. Kotu oyna yenil sinirleniyorum.
    Cevapla
  • baki 1 yıl önce Şikayet Et
    falan filan bence play of oynanmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle