UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Sevilla'ya konuk olan Fenerbahçe'de taraftarlar, Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu'na akın ederken skandal bir olayla karşı karşıya kaldılar. İspanyol polisi, ilk yarıda yapılan tezahüratlar sırasında Fenerbahçeli taraftarlara saldırıda bulundu.

Fenerbahçeli taraftarlar, Ramon Sanchez Pizjuan Stadyumu'na gelirken İspanyol polisinin Türk futbolseverlere yaptığı muamele tepki geçti. Stada girişte Sarı Lacivert renklere gönül verenlerin ayakkabılarını zorla çıkarttırarak arama yapan polis ekipleri, ilk yarıda büyük bir skandala imza attı ve tribünde bulunan taraftarlara jopla saldırdı.

Yaşanan bu olayın ardından Fenerbahçeli taraftarlar polise tepki gösterdi. İspanyol polisi geri adım atmayarak kendisine itiraz eden taraftarlara jop göstererek tehditte bulundu. Bu skandal anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

 

Yorumlar 82 Yorum Var
  • Misafir 11.03.2023 00:23
    İstifa diye bağıran maça giden grubu bütün fenerbahçe taraftarına mal etmek aptallığın daniskasıdır
  • Misafir 10.03.2023 21:54
    Dinsizin hakkından imansız gelir der atalarımız öyle de olmuş...
  • Misafirkenan 10.03.2023 19:19
    Allah sana iki katını versin
  • Fenerli 10.03.2023 18:40
    Hadi Uğur Dündar es gürle görelim bak çağdaş demokrasinin göbeğinde biz fener seyircisi coplandık şimdi benim aklıma şu geldi tükirim ben böyle çağdaşlığa demokrasiye İngiliz ve kendi holiganları er tarafı yakıp yıkıyorlar onlara cop yok bundan böyle stadt hükümet istifa sesi duyarsam sizin kulaklarınızı çınlatıcam bunu bilin
  • Adem 10.03.2023 15:00
    Umarım FB'liler biraz akıllanmışlardır, hayran oldukları batıyla yüzleşmişler.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek