Sevilla'nın ezeli rakibinden Fenerbahçe'ye destek!

Sevilla maçında takımını desteklemek için İspanya'da bir araya gelen Fenerbahçeliler, ilginç bir görüntüyle karşılaştı. Sevilla'nın ezeli rakibi Real Betis'in taraftarları, Sarı-Lacivertlilere katılıp tezahürat yaptı.

Sevilla'nın ezeli rakibinden Fenerbahçe'ye destek!
Sevilla'nın ezeli rakibinden Fenerbahçe'ye destek!
GİRİŞ 09.03.2023 21:18 GÜNCELLEME 09.03.2023 21:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Sevilla ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin taraftarı, takımını İspanya'da yalnız bırakmadı. Türkiye'den çok sayıda taraftar İspanya'ya gitti.

Sarı-Lacivertli taraftarlar, Sevilla'da maç öncesi organizasyon düzenledi. Real Betisli taraftarlar da Fenerbahçeli taraftarların yanına desteğe geldi.

Sevilla'nın ezeli rakibi Real Betis'in taraftarı, Sarı-Lacivertli taraftarlarla birlikte Fenerbahçe lehine tezahürat yaptı. Sosyal medyaya düşen görüntüler İspanya basınının da dikkatini çekti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • Ata Ersoy 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Leeds United maçı aklıma geldi.
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Güveç yuvarlanmış kapağını bulmuş demekki heryerde Fenerbahçe gibi külüp ve taraftarı var
    Cevapla
  • 1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Jesus ali koç istifa
    Cevapla
  • Sıat 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte Fenerbahçe aynı kendi gibi taraftar bulmuş her ülkede hain var ulan biz yeri fb li yeri geliyor ts yeri geliyor bjk li oluyoruz yeri geliyor gs oluyoruz
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir omurganız olmadığı için şekilden şekile girmeniz normal.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    O zaman senin bu yorumuna bakılırsa Türkiye'de FENERBAHÇE taraftarı hariç herkes hain. Çünkü bu ülkede kim FENERBAHÇE ile maç yapıyorsa herkes rakip takımı tutuyor. Saçmalamakta üstünüze yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle