Mostafa Mohamed şov yaptı! Nantes'ı Avrupa’da gruptan çıkardı

UEFA Avrupa Ligi'nde Nantes son maçta Olimpiakos'u deplasmanda yenerek gruptan çıktı. Fransız ekibinde Mostafa Mohamed bir gol ve bir asist ürettiği maçın kahramanı oldu.

Mostafa Mohamed şov yaptı! Nantes'ı Avrupa’da gruptan çıkardı
Mostafa Mohamed şov yaptı! Nantes'ı Avrupa’da gruptan çıkardı
GİRİŞ 03.11.2022 22:57 GÜNCELLEME 03.11.2022 22:57
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi G Grubu son maçında Fransız ekibi Nantes, Olimpiakos'a konuk oldu.

Olimpiakos'un iddiasız çıktığı maç öncesinde Nantes 6 puanla üçüncü sırada yer alıyordu. İlk yarısı 0-0 biten maçta düğüm ikinci yarıdaki gollerle çözüldü.

Galatasaray'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Mostafa Mohamed, ilk 11'de başladığı maçın 79. dakikasında sahneye çıktı ve attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. 90. dakikada ilk golün asistini yapan Ludovic Blas topu filelerle buluştururken bu kez asist Mostafa Mohamed'den geldi.

Nantes, Yunanistan deplasmanından 2-0'lık galibiyetle ayrılırken Karabağ ise evinde Freiburg ile 1-1 berabere kaldı.

Bu sonuçların ardından 13 puanlı Freiburg grup birincisi olarak doğrudan son 16 turuna yükseldi. 9 puana ulaşan Nantes ise son maçta aldığı galibiyetle ikinci oldu. Fransız ekibi son 16 turu için play-off oynayacak.

Azerbaycan ekibi Karabağ 7 puanla Konferans Ligi'ne giderken Olimpiakos ise 2 puanla son sırada kaldı ve Avrupa defterini kapattı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Eskimalatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Mitçi Batşuai, Beşiktaş'tan derhal gönderilsin diyenlerden biri de bendim. Halen düşüncem değişmedi. Bana ney Fenerbahçeyi uçuyorsa bana yaramadıktan sonra kimi uçuruyorsa uçursun aynı durum Galatasaraylılar içinde geçerli Mustafa Muhammed Galatasaray'a yaramadı. Sana yaramayan bir oyuncunun peşine düşmenin bir alemi yok.
    Cevapla
  • Cemal Serbest 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık ettiniz Muhammede.bu olayda suçlu Okan ve yönetimdir.
    Cevapla
  • izmirli 1 yıl önce Şikayet Et
    o kadar söyledik vermeyin bu adamı diye ama kör bizimkiler ya da bu işten nemalananlar var.
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki neymiş hatayı oyuncularda aramayı bırakacaksın. Sistemine bakacaksın. Şu anda olan da bu. Mertensler icardiler futbolu unuttu, niye!?
    Cevapla
  • Nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Az izin veriliyor oyunculara İzinleri arttırmak lazım HAftada bir üç gün izin verilmeli
    Cevapla
  • kurtik49 1 yıl önce Şikayet Et
    30 küsür yaşındaki adama 2 mil.euro verip kirala,24 yaşındaki Gelişime açık genç yıldızı başka takıma altın tepside hediye et sen Teknik direktör değilsin Okan.!!!
    Cevapla
  • Nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence de Okan Galatasaraya teknik direktör olacak adam değil ama Mustafa’yı onun gönderdiğini sanmıyorum bence yönetim gönderdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle