Lucescu'dan Fenerbahçe açıklaması! "Fair-play'e aykırı"

Fenerbahçe'yi konuk edecek Dinamo Kiev'in teknik direktörü Mircea Lucescu, kendi ağızından "Fenerbahçe'yi gruptan lider çıkarmayacağız." şeklinde medyaya yansıyan sözlerin gerçek olmadığını söyledi.

Lucescu'dan Fenerbahçe açıklaması! "Fair-play'e aykırı"
Lucescu'dan Fenerbahçe açıklaması! "Fair-play'e aykırı"
GİRİŞ 02.11.2022 21:52 GÜNCELLEME 02.11.2022 21:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. ve son maçında yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek Dinamo Kiev'in teknik direktörü Mircea Lucescu maçın oynanacağı Polonya'nın Krakow kentindeki Cracovia Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

"Ali Koç'u yakından tanırım ve severim"

77 yaşındaki teknik adam, "Fenerbahçe'yi gruptan lider çıkarmayacağız." şeklinde medyaya yansıyan sözlerin gerçek olmadığını ve söz konusu söylemin fair-play'e aykırı olduğunu dile getirerek, "Hiçbir zaman böyle bir şey söylemedim. Medyada çıkan yalan haberlerden biri. Ali Koç'u yakından tanırım ve severim. Türkiye'yi çok seviyorum. Böyle bir söylemim yok." diye konuştu.

"Geniş bir kadroya sahipler ve rotasyon yapabiliyorlar"

UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde saf dışı bıraktıkları Fenerbahçe'nin yükselen form grafiğine dikkat çeken Lucescu, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe başından beri iyi bir takım oluşturmak için büyük efor sarf etti. Bu çok doğal bir şey. Takımın oturması gerekir. Fenerbahçe zaman içinde gelişti. Fenerbahçe gerçekten güçlü bir takım kurdu. Oyuncuların hepsi uluslararası, milli takımlarda oynayan isimler. Geniş bir kadroya sahipler ve rotasyon yapabiliyorlar. Genç ve yetenekli isimleri var, oynamayan oyuncuları yok. Hepsi çok iyi oyuncular."

Lucescu, kalecileri Georgiy Bushchan'ın iyileştiğini sözlerine ekledi.

Garmash: "Ukrayna için savaşacağız"

Dinamo Kiev oyuncularından Denys Garmash, gruptaki iddialarının önemli olmadığını ve Ukrayna için oynayacaklarını ifade etti.

Fenerbahçe karşılaşmasının her maç gibi çok önemli olduğunu aktaran Garmash, "Yarınki maç gruptaki iddiamız fark etmeksizin çok önemli. Fenerbahçe ile oynayacağımız maçın farklı bir anlamı var. Bu bizim için bir rövanş olacak. Her şeyden önce son dönemde yaşananları göz önünde bulundurduğumuzda, Ukrayna için savaşacağız ve kazanmaya çalışacağız. Dinamo Kiev büyük bir takım ve her maçı ciddiye alacak." değerlendirmesinde bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • Bulutus 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener taraftarı, ilk maçta "yaşasın Putin", deyip Rusya tezahuratı yapmasaydı, Dinamo da böyle gergin olmazdı. Kardeş gibi davransaydı, şimdi kardeşlik görürdü.. Adamlar haklı..
    Cevapla
  • Emrahhh 1 yıl önce Şikayet Et
    Defol
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    iha da siha da gönderelim mi fenere savaşırken savaş mı spor mu yapıyorsunuz anlamadım.
    Cevapla
  • Bulutus 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener taraftarı, ilk maçta "yaşasın Putin", deyip Rusya tezahuratı yapmasaydı, Dinamo da böyle gergin olmazdı.
    Cevapla
  • Yavo 1 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna için savaşacakmış,Fenere karşı.Komik yaa
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna için savaşacaksan yallah cepheye Ruslarla savaş. Ne geçecek eline Ukrayna için savaşınca ? Ukrayna diye ülke mi kaldı ?
    Cevapla
  • aziz 1 yıl önce Şikayet Et
    diğer rakiplerine karşı niçin savaşmamışlar,yenimi akıllarına gelmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle