Fenerbahçe 3-0'dan geri döndü! Tarihi gece

Avrupa Ligi B Grubu 5. maçında Fenerbahçe, sahasında 3-0 geriye düştüğü maçta Fransız ekibi Rennes'le 3-3 berabere kaldı.

Fenerbahçe 3-0'dan geri döndü! Tarihi gece
Fenerbahçe 3-0'dan geri döndü! Tarihi gece
GİRİŞ 27.10.2022 21:39 GÜNCELLEME 28.10.2022 08:52
Bu Habere 192 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. maçında Fenerbahçe, sahasında Rennes'i ağırladı. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşma 3-3 berabere sona erdi. 

Rennes, 5. ve 30. dakikalarda Gouiri ve 16. dakikada Terrier'in attığı gollerle 3-0 öne geçti. Fenerbahçe 42. dakikada Valencia, 82. dakikada Miha Zajc ve 88. dakikalarda Emre Mor'un attığı gollerle 3-0'dan skoru 3-3'e getirdi. Maçta başka gol sesi çıkmayınca mücadele bu şekilde sona erdi. 

Bu sonucun ardından Fenerbahçe ve Rennes puanlarını 11'e yükseltti ve sarı-lacivertliler son haftaya lider girdi.

Fenerbahçe grubun bir sonraki maçında Dinamo Diev'le deplasmanda karşılaşacak. Rennes de sahasında AEK Larnaca'yı ağırlayacak.

Zajc golle döndü

Fenerbahçe'nin Sloven orta sahası Miha Zajc, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. maçında Rennes karşısında 61. dakikada oyuna girerek 1 ay 28 gün sonra formasına kavuştu.

Geçtiğimiz sezon sergilediği performansla beğeni kazanan Zajc, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle formadan uzak kalmıştı. Son olarak 29 Ağustos'ta 11’de başladığı ve 1-0 kaybedilen Konyaspor müsabakasında forma giyen Zajc, Rennes maçının 61. dakikasında Arao'nun yerine oyuna dahil olurken, 82. dakikada da bir gol kaydetti.

Rennes'in golü VAR'dan döndü

Rennes'in Fenerbahçe karşısında bulduğu bir gol, VAR kararıyla iptal edildi.

Karşılaşmanın 10. dakikasında gelişen atakta Fransa temsilcisi Lovro Majer'in ayağından gol buldu.

VAR kontrolü sonrasında ofsayt kararıyla gol iptal edildi.

Gustavo sakatlandı

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. maçında Rennes ile karşılaşan Fenerbahçe’de Brezilyalı stoper Gustavo Henrique sakatlık yaşadı.

Müsabakanın 59. dakikasında Rennesli oyuncuyla yaşadığı pozisyon sonrasında yerde kalan Gustavo müsabakaya devam edemezken 61. dakikada yerini Kuzey Makedonyalı sol bek Ezgjan Alioski’ye bıraktı.

Fenerbahçe: 3 - Rennes: 3

Stat: Ülker

Hakemler: Novak Simovic, Nikola Djorovic, Milos Simovic (Sırbistan)

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Serdar Aziz, Gustavo Henrique (Dk. 60 Alioski), Szalai, Osayi-Samuel, Arao (Dk. 61 Zajc), Crespo, Lincoln Henrique (Dk. 78 Arda Güler), İrfan Can Kahveci (Dk. 61 Emre Mor), Valencia, Pedro (Dk. 61 Batshuayi)

Rennes: Mandanda (Dk. 52 Doğan Alemdar), Traore, Theate, Rodon, Truffert, Bourigeaud (Dk. 70 Assignon), Tait, Ugochukwu, Terrier (Dk. 84 Kalimuendo-Muinga), Majer (Dk. 70 Desire Doue), Gouiri (Dk. 84 Sulemana)

Goller: Dk. 5 ve 30 Gouiri, Dk. 16 Terrier (Rennes), Dk. 42 Valencia, Dk. 82 Zajc, Dk. 88 Emre Mor (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 3 Arao, Dk. 28 İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Dk. 73 Desire Doue, Dk. 90+1 Ugochukwu, Dk. 90+4 Traore (Rennes)

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda oluşan puan durumu şu şekilde:

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 192
  • Mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne çok vatan haini varmis
    Cevapla
  • real 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin defansa çok acil takviye yapması gerekiyor. Adamlar güle oynaya yarım saatte 3 gol attılar. Defansı iyi olmayan takım şampiyon olamaz.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivasspor niye haber yapılmıyor. Üstelik kendi evinde ilk yarıda 3 tane yemedi. Ne yani önce 3 tane yiyeceksin sonra çıkarmaya çalışacaksın. Ha bu deplasmanda olsaydı ne ala.
    Cevapla
  • BeYzAdE 1 yıl önce Şikayet Et
    Rennes denen takımı araştırmadan, bilgisizce hareket ederek, onu da geçtim, yurt içinde rekabeti anlarım da yurt dışında karşı takıma destek vermek nedir ya.. Bana göre A Milli Takım maçında karşı tarafı desteklemek ile normal bir kulübümüzün avrupa maçında diğer takımı desteklemek arasında hiç bir fark yok..
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesela Ömer çavuşoğlu gibimi? O da Galatasaray’a karşı Barcelona’yı desteklemişti bir zamanlar. Hatırladın mı?
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaw ne tarihi geri dönüşü.. Bu takıma 3 - 0 geri nasıl düşüyosun.. Ya kalite bi takımla oynasaydı...
    Cevapla
  • BeYzAdE 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu tanımıyorsunuz, bilmiyorsunuz bari araştırın öyle yazın ya da yazmayın.. Yazıp da kendisini rezil etmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle