Fenerbahçe'nin kasasına girecek dev rakam!

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi’nde yarın Rennes ile oynayacağı maç hem grup liderliği hem ekstra gelir için büyük önem taşıyor.

Fenerbahçe'nin kasasına girecek dev rakam!
Fenerbahçe'nin kasasına girecek dev rakam!
GİRİŞ 26.10.2022 15:08 GÜNCELLEME 26.10.2022 15:08
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi’nde lider konumda olan Fenerbahçe yarın akşam Rennes ile grup liderliği için kritik bir maça çıkacak. Gruptan lider çıkan takımlar 9 Mart tarihine kadar maç yapmazken, ikinci sırada yer alacak 8 ekip ise Şampiyonlar Ligi’nden elenerek gelen 8 takımla 16 Şubat’ta düello maçları oynayacak. Kanarya yolu uzatmamak ve 9 Mart’a kadar sadece Süper Lig’e konsantre olmak için yarın Rennes’i İstanbul’da yenmek zorunda. Beraberlikte ise iş 3 Kasım’da Polonya’da oynanacak Dinamo Kiev maçına kalacak.

EKSTRA 20 LİRA DAHA GELECEK

Rennes galibiyeti ile liderliği garantilemesi durumunda sıkışık takvimde rahat bir nefes alma şansı yakalayacak olan Fenerbahçe ayrıca 1.’lik ödülü olarak ekstra 20 milyon lira kazanacak.



ŞU ANA KADAR KASAYA 11 MİLYON EURO GİRDİ

Kanarya, 3 milyon 630 bin Euro’su katılım, 2 milyon 100 bin Euro’su performans, 2 milyon 904 bin Euro’su katsayı, 2.5 milyon Euro’su da tahmini market geliri olmak üzere toplam 11 milyon 134 bin Euro almayı hak kazandı. Grup liderliği ile 1.1 milyon Euro daha gelecek ve bu rakam 12.2 milyon Euro’ya çıkacak.



DÜNYA KUPASI ARASINA KADAR SON 5 MAÇ

Fenerbahçe bu hafta Ülker Stadı’nda oynayacağı Rennes maçından sonra Dünya Kupası için liglere verilecek araya kadar sadece 1 kez İstanbul dışına çıkacak. Bu hafta ligde Atatürk Olimpiyat Stadı’nda İstanbulspor ile karşılaşacak olan sarı lacivertliler sonrasında 3 Kasım’da UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Kiev ile Polonya’da karşılaşacak. 7 Kasım’da Sivas, 12 Kasım’da Giresunspor’u evinde ağırlayarak puan farkını açmaya çalışacak olan Fenerbahçe, Dünya Kupası sonrası ise Trabzon’a gidecek. (Hürriyet)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • avciTURK AVCI 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolculara verdiginizin yaninda devede kulak.Ne dev gelirinden bahsediyorsunuz.
    Cevapla
  • Misafiriz 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin futbolcularının tamamına yakını geliş fiyatlarını ikiye üçe katladı. Bugün valencia, samuel, atilla,crespo,ismail ve birçoğu 10-15 milyon dolar degeri var. Birçoğuna talip var.
    Cevapla
  • Fb li 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden küçümsüyorsun ki, hem para kazanıyor hem de ülke puanı bu sene çok şükür iyi.
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    12.2 milyon euro gelir değil mi? Almasınlar mı?
    Cevapla
  • tiyatrocuhamsi 1 yıl önce Şikayet Et
    hamsi kiskanma calis seninde olur
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tahmnim şimdiye kadar Türkiye'de ilkez bir lig çok erkenden bir takımın şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.FB bu sezon en erken şampiyon olan takım olacak inşallah..UEFA da en az yarın final oynar inşallah kupayı alma şansı da var tabiki
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Final yarın değil kanka
    Cevapla
  • ketchup 1 yıl önce Şikayet Et
    Karar verelim. Euro mu Türk Lirası mı.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    1.1 eur 20 milyon ediyor işte senınde takıldın nokta bu şimdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle