Emre Belözoğlu yönetiminde Başakşehir, Avrupa'da mağlubiyeti unuttu!

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen Medipol Başakşehir, teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde Avrupa'da oynadığı 10 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

Emre Belözoğlu yönetiminde Başakşehir, Avrupa'da mağlubiyeti unuttu!
Emre Belözoğlu yönetiminde Başakşehir, Avrupa'da mağlubiyeti unuttu!
GİRİŞ 14.10.2022 14:03 GÜNCELLEME 14.10.2022 14:04
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

UEFA Konferans Ligi'nin 4. haftasında Başakşehir ile Rigas kozlarını paylaştı. İstanbul'da oynanan mücadeleyi Başakşehir 3-0 kazandı ve gruptan çıkmayı garantiledi.

Karşılaşmanın henüz 11. dakikasında Deniz Türüç ile öne geçti.Temsilcimiz, 45. dakikada Okaka ile farkı 2'ye çıkardı. Son sözü bir kez daha sahne alan Okaka söyledi.

Bu sonuçla 10 puana yükselen temsilcimiz, 2 hafta kala gruptan çıkmayı garantiledi. Başakşehir grubu lider tamamlaması halinde doğrudan son 16 turuna yükselecek. Temsilcimiz ikinci bitirmesi halinde ise son 32 turunda UEFA Avrupa Ligi'nden gelecek rakiple karşılaşacak

Emre Belözoğlu'nun Avrupa'da bileği bükülmüyor

Medipol Başakşehir, teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde Avrupa kupalarında 10. sınavını verdi. Turuncu-lacivertliler, Belözoğlu yönetiminde geride kalan 10 karşılaşmada yenilgi yaşamazken, 7 galibiyet ve 3 beraberlikle sahadan ayrıldı. Medipol Başakşehir, bu maçlarda 22 gol atıp, kalesinde 4 gol gördü.

Gruplarda kalesini gole kapttı!

Emre Belözoğlu'nun ekibi Avrupa Konferans Ligi gruplarında oynadığı dördüncü maçta da kalesini gole kapattı. Oynadığı 4 maçta rakip fileleri 10 kez havalandıran Medipol Başakşehir kalesinde ise gol görmedi. Turuncu-lacivertli ekip UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki tüm gruplarda kalesinde gol görmeyen tek ekip konumunda bulunuyor.

Rahatsızlandığı için basın toplantısına katılamadı!

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Rigas'ı 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından rahatsızlığı nedeniyle basın toplantısına katılamadı.

Emre Belözoğlu, maçın ardından rahatsızlığı nedeniyle basın toplantısına katılmazken, başarılı teknik adamın kan şekerinde düşüş yaşandığı aktarıldı. Emre Belözoğlu yerine Erdinç Sözer basın toplantısında yer aldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi Emre hoca Türklerin içindem hoca çıksın uluslararası
    Cevapla
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi Emre hoca Türklerin içindem hoca çıksın uluslararası
    Cevapla
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    2 sene daha devam edip yurtdışına gitmeli.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Emre hocamızı canı gönülden tebrik ediyorum onun için çok şey söylediler ama o cevabını saha kenarında veriyor helal olsun inşallah bir gün milli takımın başındada görmek nasip olur yakışır ona yolun açık olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne mutlu ülkemde böyle bir genç gelecek vad ediyor' inşallah milli takımı da coşturur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle