Lucescu yine isyan etti! "Lviv bombalanıyor ama..."

UEFA Avrupa Ligi'nde Rennes'e 1-0 kaybederek grupta 0 puanla sonuncu olan Dinamo Kiev'de teknik direktör Mircea Lucescu maç sonrasında isyan etti.

Lucescu yine isyan etti! "Lviv bombalanıyor ama..."
Lucescu yine isyan etti! "Lviv bombalanıyor ama..."
GİRİŞ 14.10.2022 10:28 GÜNCELLEME 14.10.2022 10:29
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nde B Grubu'nda Fenerbahçe'nin rakibi olarak yer alan Dinamo Kiev, Rennes'e 1-0 kaybetti. Grupta hiç puanı olmayan ve Avrupa Ligi'nden elenmesi kesinleşen Ukrayna ekibinde teknik direktör Mircea Lucescu, maç sonrasında isyan etti.

İşte Lucescu'nun Rennes mağubiyetinin ardından yaprığı açıklamalar:

"PSG'DEN SONRA FRANSA'NIN EN GÜÇLÜ TAKIMI"

"Transfer piyasasında çok iyi işler yapmış, çok güçlü bir takıma karşı oynadık. 20-25 milyon euro değerinden olan en az 15 oyuncuları var. Bu para demek. PSG'den sonra Fransa'nın en güçlü takımı Rennes. Ben takımımı sadece kutlayabilirim. Tüm problemlerimizi saha dışında bırakıp mücadele etmeye çalışıyoruz. Birbirinden çok farklı ve uzak yerlerde maçlar oynuyoruz."



"DOĞRU DÜZGÜN ANTRENMAN YAPAMIYORUZ"

"Sadece fiziksel olarak kondisyonumuz değil, mental gücümüz, diriliğimiz, konsantrasyonumuz birçok hataya neden oluyor. bir kornerden gol yedik bu yüzden. Doğru düzgün antrenman yapamadığımız bir dönemdeyiz. Oradan oraya taşınan bir takımız. Tüm takım pazar günü Shakhtar ile oynayıp, pazartesi ailelerini yeniden görebilmeyi umuyor. Ben bu takımı tüm zorluklara rağmen sahaya çıkabildiği için sadece kutlarım."



"GÖÇEBE GİBİ GEZEN BİR TAKIMIZ"

"Kuralar çekildiği an söylemiştim, bu grup çok zordu ve bizim için hiç kolay olmayacaktı. Grupta 4 maçta aldığımız 4 yenilgi... Tekrar söyleyeyim o zaman. Sürekli göçebe gibi gezen bir takımız. Oyuncularım bu yorgunluklar nedeniyle ya maçta ya antrenmanda ağır sakatlıklar yaşıyorlar."



"RENNES VE FENERBAHÇE ÇOK KALİTELİ"

"4 yenilgi aldık ama rakiplerimiz Rennes ve Fenerbahçe gibi çok kaliteli oyuncular için çok büyük paralar harcayabilen kulüpler. Oyuncuları hızlı, oyuncuları akıllı, oyuncuları yetenekli. AEK Larnaka'yı da gözden kaçırmayın. Hiç zayıf bir takım değil. İspanya, İtalya gibi liglerde oynamış tecrübeli, sert, kaliteli oyuncuları var. Gruptaki tek 1 takım bile kolay değil."



"LVIV'İN BOMBALANDIĞINI OKUDUM"

"Shakhtar Donetsk ile pazar günü Lviv'de maça çıkmamızı istiyorlar. Federasyona maçı erteleyin, en azından pazartesi ya da salı gününe erteleyin dedik. Shakhtar ise ertelemek istemiyor. Haberlere baktım ve Lviv'in bugün ağır şekilde bombalandığını okudum. Oyuncuların ruh hallerini ve düşüncelerini de biraz önemsemeleri lazım."



"MAÇLAR ERTELENMELİ"

Oyuncuları kolayca riske atmayın. Ukrayna, Dünya Kupası'na gidemiyor. FIFA ve UEFA'dan ligi 1-2 hafta uzatma konusunda izin aldık zaten. Şu koşullarda maçların ertelenmemesini diretmek boşuna. Koşullar çok tehlikeli.



"RENNES VE FENERBAHÇE'NİN TARAFTARI VAR"

"Bugün Krakow Stadyumu'nun tribünlerine Ukraynalı mülteciler geldi. Rennesli taraftarlardan daha çoktular. Onların hepsine çok teşekkür ediyorum. Bizi desteklediler ve moral verdiler. Yine de Rennes ve Fenerbahçe gibi bir iç saha avantajına sahip değiliz. Oyuncularım taraftarlar için ellerinden geleni yaptılar. Her biri için sonuna kadar savaştılar."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 21
  • Diriliş ateşi 1 yıl önce Şikayet Et
    Savaşın ne olduğunu çok iyi bilen ve yaşayan bir neslin torunlarıyız lucescu haklı zor şartlarda oynuyorlar ancak uefa ve fifaya başvurup tüm organizasyonlardan çekilmeleri daha iyi olabilir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar ağlayacağına istifa et git,ama paradan vazgeçmiyorsun
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Feneri şampiyonlar Ligi'nde ederken erkektin ne hakem vardı ne savaş şimdi noldu ağlamayı kes işini yap yada çekil
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Teknik direktör böyle negativ düşünürse oyuncularıda etkiler
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    ONUN YERİNDE SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ...? Boş boş yorum yapmayın..
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkede savaş var ise, lig ertelensin, veya ruslar gibi dünya ve avrupa futbolundan men edilsin Ne yani bir stadyuma bomba düşmesini mi bekliyor bu uefa veya diğer kuruluşlar
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa maçlarını orda oynuyorlar. Lig maçlarını kievde oynuyorlar
    Cevapla
  • mustafa eren kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    knk polonyada oynuyolar iç saha maçlarını
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle