Emre Belözoğlu korkuttu! Basın toplantısına katılamadı

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kan şekerindeki düşüş sebebiyle basın toplantısına katılamadı.

Emre Belözoğlu korkuttu! Basın toplantısına katılamadı
Emre Belözoğlu korkuttu! Basın toplantısına katılamadı
GİRİŞ 13.10.2022 22:25 GÜNCELLEME 13.10.2022 23:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu 4. maçında Letonya ekibi RFS'yi 3-0 yendi ve 10 puana yükselerek gruptan çıkmayı garantiledi. Karşılaşma sonunda röportaj vermesi için beklenen Emre Belözoğlu, yaşadığı rahatsızlık gereği toplantıya katılamadı.

Emre Belözoğlu yerine basın toplantısına Medipol Başakşehir'in teknik sorumlusu Erdinç Sözer katıldı. Sözer, farklı galip geldikleri ve gruptan çıkmayı garantiledikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına teknik direktör Emre Belözoğlu'nun kan şekerindeki düşmesi nedeniyle açıklamalarda bulunan Erdinç Sözer, "Çok önemli bir maçtı. İlk maçımız Riga’da zor geçmişti, gol bulamadan berabere kalmıştık. 3-0 kazandık, gruptan çıkmayı garantiledik. Takımımızı tebrik ediyorum, elinden geleni yaptılar. Gol yemeden 3 gol atıp güzel galibiyetle tur atladık. UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Avrupa Ligi’nde gol yemeyen tek takım biziz. Takım olarak Avrupa’da ülkemizi böyle temsil ettiğimiz için takımımı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Grubu lider bitirmek istiyoruz." diye konuşan Sözer, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Grubu lider bitirmek kendi elimizde. Lider olarak son 16'ya gitmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı, gündemden de dünyadan da haberin yok. Üsküdar'da sabah oldu uyanın artık.Adam pro lisans kursuna başladı ve kaç maçtır takımın başında teknik direktör olarak çıkıyor görmüyor musun. UEFA izin vermiş bir de senden mi izin alacak zannediyorsun?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Emre'nin babası mahalleden komşumuz.Babası hasta Fenerbahçe'lidir. Fenerbahçe'ye transfer olduğu zaman en çok o sevinmişti. Emre çok hayırseverdir mahallenin yeniden yapılan camisine büyük yardımlar yaptı, ayrıca spor lokali ve muhtarlık binasını yaptırıp mahalleye hediye etti.Mahallemizde doğup büyüdü ve burada herkes çok sever onu.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş belge aldı adam sen nerde yaşıyorsun
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    td belgesi olmadığı için hep sağlık sorunu bahane ediliyor.Emre atıp tutuyor ben giderim falan ama sonuçlarda hep ortada yok ceza almamak için.Kardeşim iyi td sün.belgeni al.Böyle dalavere nereye kadar?
    Cevapla
  • E.P.M. 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapmadan önce belgesini alıp almadığını bi öğren olur mu, adam belgesini zaten aldı biraz da insan olmayı deneyip geçmiş olsun diyebilirsin. Ya da yorum yazmak zorunda değilsin otur oturduğun yerde, sanane belge alıp almadığından uefa yetkilisi misin?
    Cevapla
  • FB 65 li 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun hocam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle