Çılgın maç dış basında! "Rennes her şeyi mahvetti"

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe’nin Rennes deplasmanında aldığı sonuç, Avrupa basınında büyük ses getirdi.

Çılgın maç dış basında! "Rennes her şeyi mahvetti"
Çılgın maç dış basında! "Rennes her şeyi mahvetti"
GİRİŞ 17.09.2022 10:42 GÜNCELLEME 17.09.2022 10:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci maçında Rennes ile karşılaştı. Temsilcimiz, etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen 2 dakika arayla kalesinde gördüğü gollerle bir anda 2-0 gertiye düştü. Sarı Lacivertliler pes etmedi ve geri dönüşe imza atarak sahadan 2-2'lik sonuçla ayrıldı ve zorlu deplasmandan bir puanı çıkarmayı bildi.

Fenerbahçe’nin Rennes deplasmanında aldığı sonuç, Avrupa basınında büyük ses getirdi.

L’Equipe: “Traore’nin oyundan atılmasının ardından Rennes, Fenerbahçe’nin geri dönüşüne direnemedi. Benjamin Bourigeaud, iki hata yaparak Fenerbahçe’nin dönüşünde başrol oynadı. Son dakikalarda gelen gol, Rennes’i adeta yıktı.”



Le Figaro: “İrfan Can Kahveci maçın kahramanıydı. Attığı ilk golde VAR ofsaytı tespit etti. Traore’nin kırmızı kartında ise VAR bu kez İrfan’ı haklı çıkardı. Ayrıca attığı harika golde kalitesini göstermeyi de başardı.”



A Bola: “Fransa’da Jorge Jesus’un Fenerbahçe’si beraberliği kurtardı. İrfan Can’ın muhteşem golüyle maça geri dönen Fenerbahçe, Valencia’nın son dakikalarda attığı golle 1 puanı kaptı.”



Record: “Jorge Jesus’lu Fenerbahçe, 90+2’de gelen penaltı golüyle Fransa’da mağlubiyetten kaçtı. Türkler ve Fransız ekibi, aynı puanda grup liderliğini paylaşmaya devam ediyor.”



O Jogo: “Rennes, Fenerbahçe karşısında maçı koparma noktasına getirmişti. Ancak Jorge Jesus’un takımı, İrfan ve Valencia’nın golleriyle geri döndü.”



Foot Mercato: “Fenerbahçe’nin hakimiyeti ilk yarıya damga vurdu. Birkaç pozisyon da buldular. İkinci devrede ise Rennes aniden bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Rennes, çok fırsat da yakaladı, ancak maçı koparamadı. Fenerbahçe, Kahveci’den gelen harika golle mucizevi bir şekilde geri dönüşe imza attı.”



Maxi Foot: “Rennes her şeyi mahvetti. Gerçek bir karmaşa... Hamari Traore’nin kırmızı kartı ve Benjamin Bourigeaud’un aptalca penaltısı geri dönüşe zemin hazırladı. Rennes, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı.”

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Özgür biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Mümkünse batsuayiyi sahaya sokmayın boş beleş biri fazla abartmayın Salih Dursun valencia yeterli zaten atsa atsa sene sonuna kadar 6 yada 8 gol atar onu salihte yapar.
    Cevapla
  • Murro 1 yıl önce Şikayet Et
    TaraftarFb sende futboldan uzak dur samet dursuna sercan dursun diyosun kardeş
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Batshuayi gol atmasin ama böyle oynasin , ben her mac sahaya sürerim.
    Cevapla
  • TaraftarFb 1 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan zerre anlamadigin bariz belli sercan dursuna salih dursun diyosun mumkunse futboldan uzak dur özgür biri
    Cevapla
  • Murat can 1 yıl önce Şikayet Et
    Salih değil Serdar Dursun yalnız
    Cevapla
  • Abdülhak 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülke prestiji açısından önemli idi. Fb mizi kutluyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle