Marek Hamsik 285 gün sonra gol sevinci yaşadı

Akyazı’da dün akşam perdeyi açan isim olan Marek Hamsik, tam 285 gün sonra gol sevinci yaşadı. Trabzonsporlu taraftarlar 61 dakikalık performansıyla fark yaratan Slovak yıldızı, oyundan alınırken ayakta alkışladı.

Marek Hamsik  285 gün sonra gol sevinci yaşadı
Marek Hamsik 285 gün sonra gol sevinci yaşadı
GİRİŞ 16.09.2022 09:52 GÜNCELLEME 16.09.2022 15:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Uzun bir aradan sonra ilk 11’deki yerini alan Marek Hamsik, sahanın en iyilerindendi. Orta sahada takımı bir şef gibi yöneten Slovak yıldız, 16. dakikada Trezeguet’nin asistinde kafayla fileleri sarstı. Tecrübeli futbolcu, Trabzonspor formasıyla ilk kez bir Avrupa mücadelesinde ağları havalandırdı. Attığı golün dışında attığı kilit paslarla fark yaratan Hamsik, 61. dakikada kenara alındı. Sakatlıktan yeni kurtulduğu için Abdullah Avcı’nın 90 dakika riske etmediği Slovak yıldız, alkışlarla oyundan çıktı.

Fiziksel olarak da toparlandı

Maçta görev aldığı bölümde yüzde 85'lik pas isabeti sağlayan Hamsik, 3 kez şut pası verdi, 3 orta denemesinde bulundu, 2 kez de top kaptı. Sakatlık sonrası fiziksel olarak da kendini toplayan Slovak yıldız, girdiği 5 ikili mücadelenin 3’ünü kazandı. Deneyimli oyuncunun, pazar günkü Gaziantep FK karşılaşmasında yine süre alması bekleniyor.

'11’e döndüğüm için mutluyum'

Hamsik maçın ardından, “Önemli bir maçtı ve tekrar kazanmaya başlamak istiyorduk. Gayet iyi oynadık. 3 gün sonra yine çok önemli bir lig maçı var. Onu da kazanmak istiyorum. 11’e döndüğüm için mutluyum. Golden daha çok kazandığımız için mutluyum” dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Maçkalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel. Goldü.
    Cevapla
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Avcı ile olmayacak vu iş. Kişisel becerilerle nereye kadar.
    Cevapla