Dinamo Kiev Başkanı: "F.Bahçe büyük bir ceza alacak!"

UEFA Avrupa Ligi'nde Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'i son dakika golüyle 2-1 mağlup eden Fenerbahçe için rakip kulübün başkanı Igor Surkis açıklamalarda bulundu.

Dinamo Kiev Başkanı: "F.Bahçe büyük bir ceza alacak!"
Dinamo Kiev Başkanı: "F.Bahçe büyük bir ceza alacak!"
GİRİŞ 11.09.2022 10:31 GÜNCELLEME 11.09.2022 10:31
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olmalarının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Surkis sarı-lacivertlilerin büyük bir ceza alacağından emin olduğunu söyledi.

KIEV'İ YENDİ SIRADAKİ TAKIM RENNES

Ligde haftayı BAY geçen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci hafta maçında perşembe akşamı deplasmanda Fransız ekibi Rennes ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün başladı. Sarı-lacivertliler Kiev'i Gustavo Henrique ve Michy Batshuayi'nin golleri ile 2-1 mağlup etmişti.

LUCESCU TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Fenerbahçe'nin 2-1 yendiği Dinamo Kiev aldığı sakatlık haberleriyle yıkıldı. Öte yandan Teknik Direktör Lucescu maç sonunda sarı-lacivertlilerin futboluna tepki göstermişti.

Fenerbahçe karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında Jorge Jesus ve sarı-lacivertli futbolculara tepki gösteren Mircea Lucescu, "Maç içinde 2 tane oyuncum sakatlandı. Kalecim hastanede, o da sakatlandı. Forvetimi defansa çekmek zorunda kaldım. O yüzden çok zor koşullarda oynadık. Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz ama Avrupa seviyesinde böyle oynamamaları lazım. Çok fazla faul yapıldı. Oyuncular biraz simülasyon yaptılar. Çok da agresif bir maçtı" demişti.

"ŞİDDETE TEŞVİK EDİLDİLER"

Fenerbahçeli futbolcuların şiddete teşvik edildiğini vurgulayan Rumen çalıştırıcı, "Fenerbahçeli futbolcuların üzerinde baskı vardı. Şiddete teşvik edildiler ve şiddetle karşılık verdiler. Bu maçtan önce rövanştan ve intikamdan bahsediyorlardı. Biz onları Şampiyonlar Ligi'nden eledikten sonra" açıklamasını yaptı.

BAŞKAN SURKİS: F.BAHÇE'NİN BÜYÜK BİR PARA CEZASI ALACAĞINA EMİNİM

Fenerbahçe'nin ceza alması gerektiğini söyleyen Surkis, "UEFA'nın, Fenerbahçe taraftarının yaptıklarından dolayı tepki göstereceğine ve Fenerbahçe'nin büyük bir para cezası alacağına eminim. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında da bize çok sert davrandılar. Taraftarın eylemlerini yetkililer değerlendirecektir. Bugünün futbolunda böyle davranışlara yer yok." ifadelerini kullandı.

Dinamo Kiev maçının ardından teknik direktör Mircea Lucescu'nun yaptığı açıklamalara katıldığını söyleyen Surkis, "Mircea Lucescu ile aynı fikirdeyim. Hakem bu maçın üstesinden gelemedi. Shaparenko'nun bacağı kopuyordu, VAR hiçbir şey yapmadı." diyerek sözlerini noktaladı.

KIEV'E İLKİ YAŞATTI

Ayrıca 2020-21 Avrupa Ligi son 16 turunda Villarreal ile oynadığı iki maçı da kaybeden Dinamo Kiev, Kasım 1992’den bu yana bu turnuvada ilk kez üst üste 3 mağlubiyet aldı. (Milliyet)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 20
  • Antits 1 yıl önce Şikayet Et
    NATO verir cezayı. UEFA karışmaz. Zaten Avrupa'dan medet beklemekten düştünüz bu duruma. Hala aynı kafa. Oyuncun bir çalım yedi sakatlandı. Kalecin yatmaktan sakatlandı. Futbol oynayın futbol. Yatarak maç kazanılmıyor
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna ile bütün temslari keselim. Ben artik SIKILDIM bunlardan.
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin bunlara az bile yapıyor kökten kurutsun bunları
    Cevapla
  • Muharrem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları ikinci maçta da ezelim
    Cevapla
  • Haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    Olmadığınız oyuna bakın. Savaş var diye ağlıyorsunuz. Dünya acısın diye tüm rezillikleri yapın, Fb ceza alacak diye propoganda yapın. Kaleciniz hala yerde yatıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle