Ronaldo ilk Avrupa Ligi maçını kazanamadı!

İngiliz ekibi Manchester United, Avrupa Ligi E Grubu maçında sahasında İspanyol takımı Real Sociedad'a 1-0 mağlup oldu.

Ronaldo ilk Avrupa Ligi maçını kazanamadı!
Ronaldo ilk Avrupa Ligi maçını kazanamadı!
GİRİŞ 09.09.2022 00:57 GÜNCELLEME 09.09.2022 01:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nin güçlü ekiplerinden Manchester United evinde Real Sociedad ile karşı karşıya geldi.

Karşılıklı atakların ve pozisyonların olduğu maçta kazanan taraf Sociedad oldu.

Erik ten Hag yönetiminde Premier Lig'de çıktığı son dört maçı kazanan Kırmızı Şeytanlar, Avrupa serüvenine kötü başladı. 

Karşılaşmaya istekli başlayan United, Sociedad karşısında golü bulamadı. İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlanırken, İspanyol Ekibi adına sahne alan isim Brais Mendes oldu.

İspanyol oyuncu 59. dakikada penaltıdan attığı golle takımını öne geçirdi. Maçta başka gol olmazken, sahadan 3 puan ile ayrılan taraf Real Sociedad oldu. 

Ronaldo ilk kez Avrupa Ligi'nde oynadı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en çok forma giyen ve en çok gol atan futbolcu unvanlarının sahibi Cristiano Ronaldo, kariyerinde ilk kez Avrupa Ligi'nde mücadele etti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • Yetta 1 yıl önce Şikayet Et
    Anladığım dünya medyasının ortak kararımı Acaba daha istedigi zaman futbolcuyu yuceltip istedikleri zaman alçaltıyorlar bir iki politik hareket sonrasi adamin oyun tecribesi ve takdiyini bitirdiler peki sirada kim var gundeme oturtulacak bari bir turk futbolcusunu yapinda göğsümüzü gere gere bizim futbolcumuzdur diyelim.
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldoyu elestirirken bidaha düsünün 38 yasina gelmis ve premier ligde gec sezon 24 gol atmis rekorlarini saysan bitmez Türkiye tarihinde varsa böyle biri söyleyin
    Cevapla
  • Ronaldo 1 yıl önce Şikayet Et
    Maaşım yüksek ve gideceğim takımdakiler in süsü bozulacağından almadılar olay bu. Ben herzaman doğrunun yanındayım okadar
    Cevapla
  • qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu asla unutmayın Her fani ronaldo da dahil zeval bulacak okadar
    Cevapla
  • Sarı kanat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo bitmiş takım bitmiş biraz bizim burak ve eski türk millilerin haline benzettim benzettim alman hoca kuntz geldi burak gitti takıma can geldi bence ronaldo giderse yine düzelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle