Lucescu'dan Türk gazetecilere ağır sözler! Salonu terk etti

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe ile oynadıkları müsabakada sarı-lacivertli ekibin çok fazla faul yaptığını söyledi.

GİRİŞ 08.09.2022 22:36 GÜNCELLEME 08.09.2022 22:37
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Dinamo Kiev deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup oldu.

Müsabakanın ardından basın toplantısında konuşan Mircea Lucescu, iki oyuncusunun maç içerisinde sakatlandığını ifade ederek, ”Bir forveti defansa çekmek zorunda kaldım. Zor koşullarda oynadık. Fenerbahçe’yi tebrik ediyoruz maçı kazandıkları için. Avrupa seviyesinde böyle oynamamaları lazım. Çok fazla faul yaptılar” dedi.

Lucescu, bu açıklamalarının ardından soru almayarak basın toplantısından çıkarken kapıda Türk basın mensuplarıyla sözlü tartışmaya girerek kullandığı ağır cümlelerin ardından salonu terk etti.

KAYNAK: İHA
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 76
  • Beter olun 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi sabah aksam hakemlere tffye sallarken size kimse birsey demiyordu. Lucescu bu cakallara laf edince hosuna gitmedi degil mi? Size boyleleri lazim. Agziniza geleni ulkede soyleyip disarida samar oglanina donuyorsunuz. Oh iyi olmus! Daha nice boyle adamlarin karsiniza cikmasi dilegiyle!
    Cevapla
  • Göktug 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen beter ol utanmaz.çakal göreceksen aynaya bak çakal
    Cevapla
  • murat yaşar 1 yıl önce Şikayet Et
    yaşı gereği normal diyecem ama bu gs ve bjk hocasıykende aynıydı.hep zırlar dururdu olumsuz her durumda...
    Cevapla
  • iso 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir GS li olarak Fenerbahceyi yürekten tebrik ediyorum helal olsun.. Bir türk takımı kazanınca avrupalıların böyle ağlamalarına hasret kaldık.. YAŞA Fenerbahçe
    Cevapla
  • Göktug 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben dd bir FB.li olarak teşekkür ve teprik ediyorum sizi kardeş.rekabet sporun temeli ama ülke takımımızsa oynayan hangi takımın taraftarı olursak olalım yurt dışında oynayan takımımızı desteklememiz gerekir.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Luçe ne diyon yaff.. Maçın başından sonuna kadar oyunu soğutmak için zamana oynadın..
    Cevapla
  • Cim bom bom 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerzek adam nolacak,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle