Dinamo Kiev’den iki transfer birden!

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’ndeki rakibi Dinamo Kiev, iki transferle kadrosunu güçlendirdi.

Dinamo Kiev’den iki transfer birden!
Dinamo Kiev’den iki transfer birden!
GİRİŞ 06.09.2022 11:42 GÜNCELLEME 06.09.2022 11:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesi nedeniyle ülke futbolu çok sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’ndeki rakibi Dinamo Kiev, savaş nedeniyle transferde zorlandı. Ancak UEFA’ya kadrolar bildirilmeden hemen önce iki takviye yaptılar.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesi nedeniyle ülke futbolu çok sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Fenerbahçe ’nin Avrupa Ligi’ndeki rakibi Dinamo Kiev, savaş nedeniyle transferde zorlandı. Ancak UEFA’ya kadrolar bildirilmeden hemen önce iki takviye yaptılar.

Mavi Beyazlılar, Rus ekibi Koper’in Jamaikalı kanat oyuncusu Kaheem Parris’i 1 milyon Euro’ya, Zorya’nın 10 numarası Vladyslav Kabaev’i ise 1.2 milyon Euro’ya kadroya kattı. Dinamo Kiev, iki yeni transferini de UEFA’ya bildirilen kadroya ekledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl çelişki hem rusla savaşıyoz diye dünyayı zehir ettiniz millette birde git rus takımından oyuncu al ne güzel dünya
    Cevapla