Dinamo Kiev cephesinden Fenerbahçe değerlendirmesi!

Dinamo Kiev'in Başkanı Igor Surkis, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turu sonrası yeniden karşı karşıya gelecekleri Fenerbahçe için, "Eminim bizden intikam almak isteyeceklerdir, maçlar çok ilginç olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Dinamo Kiev cephesinden Fenerbahçe değerlendirmesi!
Dinamo Kiev cephesinden Fenerbahçe değerlendirmesi!
GİRİŞ 26.08.2022 21:28 GÜNCELLEME 26.08.2022 21:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi’nde B Grubu’ndaki rakiplerinden Dinamo Kiev'in Başkanı Igor Surkis, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turu sonrası yeniden karşı karşıya gelecekleri Sarı-Lacivertli ekip hakkında açıklamalarda bulundu.

"Bizden intikam almak isteyeceklerdir"

Avrupa Ligi kura çekimi sonucunda eşleştikleri rakipleri hakkında konuşan Igor Surkis, Fenerbahçe'ye değinerek, "Çok güçlü rakipler. Sanki Şampiyonlar Ligi grubunda oynuyoruz Rennes bizim gibi son zamanlarda bu turnuvada oynayan, her sene kaliteli transferler yapan çok ciddi bir takım. Fenerbahçe konusunda ise genel olarak sessizim, her ay daha da güçleniyorlar. Eminim bizden intikam almak isteyeceklerdir, bu yüzden maçlar çok ilginç olacak. Beraberlikten çok memnun olmayabilirim, ancak oyuncularımız büyük rakiplere karşı oynarken kesinlikle daha deneyimli ve daha güçlü olacaklar." dedi.

İstanbul'da Fenerbahçe'yi elemişlerdi

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turunda da Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelmiş ve oynana maçlar sonucu elenerek yoluna Avrupa Ligi'nde devam etmişti. Dinamo Kiev ise Play-Off turunda Benfica'ya elenerek, Avrupa Ligi grup aşamasına katılmıştı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Doktor 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakemle geçtin benfikadan 2 maçta 5 yedin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlar çok tehlikeli FENERBAHÇE sportif başarı haricinde sanki fiili bir şey yapması için tahrik ediyorlar. Bu ukraynalılar yunanlılar gibi tahrok vectahrop gücü ve psikolojik harekat kabiliyeti yüksek çok dikkatli olmalı FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ.
    Cevapla
  • hakın 1 yıl önce Şikayet Et
    olum bak git vladimir deriz bak haaa.
    Cevapla
  • 1907 1 yıl önce Şikayet Et
    Eeeee. Rabbim. Gaybı bilir. Gelin bakalım. Kul hakkı nedir bilirmisin
    Cevapla
  • Kuzeyli 1 yıl önce Şikayet Et
    Gel bakalım Müerrem
    Cevapla