Rıza Çalımbay: Çok iyiydik sadece gol yoktu

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Malmö maçının ardından, “Tek sıkıntımız bu maçta çok iyiydik sadece gol yoktu. Gol atabilseydik bu maç daha da farklı olabilirdi” dedi.

Rıza Çalımbay: Çok iyiydik sadece gol yoktu
Rıza Çalımbay: Çok iyiydik sadece gol yoktu
GİRİŞ 25.08.2022 22:58 GÜNCELLEME 25.08.2022 23:02
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçında İsveç temsilcisi Malmö’ye 2-0 mağlup olan Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

Çalımbay, “Malmö’de oynadığımız ilk maçın 3-1 bitmesi Malmö için avantaj oldu. Biz de tabii ki maçın başında risk ederek başladık. Ama dengeli bir şekilde başladık. Bana göre çok iyi futbol oynadık, gol yiyene kadar. Ondan önce bütün pozisyonları kovalayamaya çalıştık. İyi de pozisyonlar yakaladık. Erkenden bir gol atabilseydik. O girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik olay daha farklı olacaktı. Çünkü ben takımımdan memnunum, mükemmel bir mücadele yaptılar. İyi de pozisyonlara girdiler. Maalesef son paslarımıza dikkat edemedik ve bir sürü goller kaçırdık. Bir sıkıntı oluyor bizde, hiçbir şey yokken bir anda gol yiyorsun. Onun dışında bir şey yok. Ben takımımdan memnunum, özellikle golü yiyene kadar. Tabii ki gol yedikten sonra da pozisyonlara girdik. Karşı karşıya kaldık, bomboş kaleye atamadık. Tek sıkıntımız bu maçta çok iyiydik, sadece gol yoktu. Gol atabilseydik bu maç daha da farklı olabilirdi. Karşımızdaki takım çok iyi bir takım. Çok disiplinli bir takım. Onun için hata yaptığın zaman bu tür maçlarda kesinlikle affetmezler” diye konuştu.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Doğrusu 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakem 59 ile 67 nci dakikada oyunun kimyasını bozup 8 dakika sakatlanan oyuncuyu dışarıya çıkarmak için bekleyince oyun bozuldu.. Sivasspor golleride bundan sonra yedi... bu vakte kadar da gol kaçırdı... Sivasspor iyi daha kuvvetli takıma karşı oyun soğuyana kadar iyi idi...
    Cevapla
  • ccccc 2 yıl önce Şikayet Et
    rıza hoca 40 yaşındaki adam mı gol atacaktı yönetim resmen bitmiş sivas da
    Cevapla
  • faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Çıkardığın kadro sayesinde çok kötüydük. forvet arkası oyuncumuzu maç bittikten sonra oyuna almak ne demek?
    Cevapla
  • ibo gakko 2 yıl önce Şikayet Et
    sıvas bu sene iyi değil derhal bir çözüm bulsunlar hocaın hataları var futbolcularda iyi değil
    Cevapla
  • Yurtsever58 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonucu gol belirler zaten. 4 defa geldiler 4 gol oldu 2 si iptal Allahtan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle