Thelin: "İsveç, Türk futbolundan daha ileridedir"

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında yarın deplasmanda DG Sivasspor ile karşılaşacak olan Malmö’de futbolcu Isaac Kiese Thelin karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Thelin: "İsveç, Türk futbolundan daha ileridedir"
Thelin: "İsveç, Türk futbolundan daha ileridedir"
GİRİŞ 24.08.2022 20:41 GÜNCELLEME 24.08.2022 23:33
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Malmö’nün futbolcusu Isaac Kiese Thelin, maçın oynanacağı Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Thelin, “Zorlu bir maç olacağını biliyoruz. İlk maçta iyi bir sonuç elde ettik ve o maçtan galibiyetle ayrıldık. Bu maçı da ilk maç gibi iyi bir sonuçla bitirmek istiyoruz. Bizim için kolay olmayacak, rakibimiz de çok zorlu bir rakip. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, buradan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Her oyuncu dolu stadyumda seyircilere karşı oynamak ister. Seyircilerin varlığı maçın atmosferini her zaman etkiler. Dolu tribünlere oynamak her zaman daha iyidir. Kendi stadyumumuzda da taraftarlar her maç tribünleri dolduruyor. Türk futbolunun bireyselliğe dayalı, İsveç futbolunda ise taktik ön plandadır. Türkiye baktığınız zaman bireysel yetenekli oyuncuların daha fazla olduğunu görüyoruz. İsveç futbolunda ise taktikler çok daha önemlidir. Bence Türk futbolundan daha ileridedir” diye konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 31
  • 262626 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylemiş Allah' tan ülkemizde top oynamıyor, bu açıklamadan sonra elli defa kovarlardı.
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonlar ligine kalabilmek için elemek zorunda olduğunuz takım Kopenag ve Sizin golcünüz Kopenag ın eski oyuncusuysa şampiyonlar ligi rüyası da görmeyeceksin. Bu anlayışla bu kadar yabancı futbolcuyla Avrupada başarı hayalden öteye geçemez
    Cevapla
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Dogru tespit bravo milyon eurolar verip hiç birsey oynayamayan bu olsa gerek torrent geldiğinde bu nasıl takım hiç mi antrenman yapmamış adamlarda kondisyon yok dedi ve adam geldikten sonra gs seri bir oyun oynadi
    Cevapla
  • salim 2 yıl önce Şikayet Et
    verrrr gazııııııı
    Cevapla
  • Seyfeddin Ozankaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence doğru söylüyor,bizimkilerinin işi gücü para gece hayatı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle