Sivasspor, Malmö’yü ağırlayacak

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçında yarın İsveç temsilcisi Malmö ile sahasında karşılaşacak olan Sivasspor, Avrupa kupalarında 22. maçında sahne alacak.

Sivasspor, Malmö’yü ağırlayacak
Sivasspor, Malmö’yü ağırlayacak
GİRİŞ 24.08.2022 09:29 GÜNCELLEME 24.08.2022 10:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Sivasspor, yarın İsveç ekibi Malmö’yü konuk edecek. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda 20.00’de başlayacak müsabakayı Sırp hakem Srdjan Jovanovic yönetecek. Karşılaşmaya galibiyet için çıkacak olan kırmızı-beyazlılar, rakibini 3 farkla yenip bir üst tura çıkmak için mücadele edecek.

Kırmızı-beyazlılarda bu mücadele öncesi eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor.

Avrupa’daki 22. müsabaka

Sivasspor, sahasında oynayacağı Malmö mücadelesiyle birlikte Avrupa sahnesinde 22. maçına çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan 21 müsabakada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 22 gol atan Sivasspor, ağlarında ise 41 gole engel olamadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • maho 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivas 40 yaşındaki yatabareye bel bağlamış gerçi takımın çoğu 35 yaşın üzerinde bu takım gelenden gidenden 3 yer benim adım maho inşallah Sivas yener ama işi Allah a kalmış
    Cevapla
  • Serdar aziz 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar kaçırmayın böyle bir fırsatı :D 4.5 oranı var trabzonspor yener. sivas yener.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivas bu sene zayıf oyuncuları çok yaşlı değişiklik şart bu sene
    Cevapla
  • Amasyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Haydi yiğidolar inanç zaferi getirir. Sivasspora yürekten başarılar. Avrupa'da tek yürek. Fenerbahçeliyim, Avrupa da kim varsa gönlüm onunla.
    Cevapla