Altay Bayındır: Avantajlı bir şekilde dönüyoruz

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Austria Wien'i deplasmanda 2-0 yenen Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır galibiyeti değerlendirdi.

Altay Bayındır: Avantajlı bir şekilde dönüyoruz
Altay Bayındır: Avantajlı bir şekilde dönüyoruz
GİRİŞ 19.08.2022 03:19 GÜNCELLEME 19.08.2022 03:19

Kaptan Altay Bayındır saha içinde kendisine isabet eden maddeye ilişkin şunları ifade etti:

"İyiyim, çok şükür gözümüze gelmedi. Gözümüz sağlam. Davul tokmağı geldi herhalde. Üzücü şeyler, futbolda böyle şeyler görmek gerçekten çok üzücü ama rakip takım bizim evimize geldiği zaman bizim taraftarlarımız ne yapması gerektiğini çok iyi bilir. Centilmen bir şekilde deplasmana gelmiş bir takıma nasıl davranılması gerektiğini göstermek gerekiyor. Fenerbahçe'mize yakışan bu olur. Futbolda bu tarz şeyler sağlıklı görüntüler değil." diye konuştu.

Takımın her geçen gün geliştiğini dile getiren Altay, şöyle devam etti:

"Hocamızın istediklerini sahaya daha çok yansıtıyoruz. Beraberliğimizin her geçen gün üzerine koyuluyor. Bugün de 2-0'lık bir skor aldık, avantajlı bir şekilde dönüyoruz ama kolay bir maç yok. İkinci maçımıza da en iyi şekilde konsantre olup kazanmak için çıkacağız. Şimdi arada lig maçımız var, lig maçına hazırlanıp orayı da sağlıklı şekilde geçmek istiyoruz."

Genç file bekçisi, Adana Demirspor ile oynayacakları lig maçına ilişkin ise "Ligimizde her maç zor. Rakipler kazanmak için çıkıyor. Fenerbahçe ile oynuyorlar, camiamızın büyüklüğünün bilincinde konsantre oluyorlar. Bizler de onlar kadar konsantre olduğumuz takdirde sağlıklı sonuçla geçebileceğimizi düşünüyorum. Her geçen gün bizler adına daha iyiye giden bir süreç oluyor. Sahaya da yansıyor bu. İnşallah bu önümüzdeki 2 maçı sağlıklı şekilde kazanarak atlarız." yorumunda bulundu.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.