Uğur Çiftçi: Tur atlamak istiyoruz

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda Malmö ile karşılaşacak olan DG Sivasspor’un savunmacısı Uğur Çiftçi, “Takımıma arkadaşlarıma güveniyorum. Futbol bu, üç ihtimali var ama tur atlayan taraf biz olmak istiyoruz” dedi.

Uğur Çiftçi: Tur atlamak istiyoruz
Uğur Çiftçi: Tur atlamak istiyoruz
GİRİŞ 17.08.2022 19:18 GÜNCELLEME 17.08.2022 19:18

Sivasspor’un 30 yaşındaki defans oyuncusu Uğur Çiftçi, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında yarın oynayacakları Malmö müsabakası öncesi Eleda Stadyumu’nda basın toplantısında konuştu.

Çiftçi, “Rakibimizi iyi analiz ettik. İyi çalıştık. Buradan alacağımız iyi bir sonuçla Sivas’a avantajlı bir şekilde dönmek istiyoruz. Maçın favorisi tabii ki biziz. Rakibimize saygı duyuyoruz ama Sivas’ta da avantajlı bir şekilde tur atlamak istiyoruz. Takımıma arkadaşlarıma güveniyorum. Futbol bu, üç ihtimali var ama tur atlayan taraf biz olmak istiyoruz" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL