G.Saray Avrupa'da manşetleri süsledi: Barça acı çekti

İspanyol basını, Galatasaray-Barcelona karşılaşmanın ardından dev maça geniş yer ayırırken, Galatasaray'ı ve sarı kırmızılı taraftarların yarattığı atmosferi övdü.

GİRİŞ 18.03.2022 11:42 GÜNCELLEME 18.03.2022 12:09
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, son 16 turunda Barcelona'ya 0-0'ın rövanşında 2-1 yenilerek elendi. Sarı kırmızılıların iki maçta da oynadığı futbol büyük övgü aldı. İşte o manşetler...

MARCA | BARCELONA ACI ÇEKEREK TURLADI!

Barcelona İstanbul'da acı çekti ancak çeyrek finale kalmayı başardı. Katalanlar, Pedri ve Aubameyang'ın golleriyle geriden geldi. Xavi'nin adamları Marcao'nun golüyle geri düşse de mücadeleyi bırakmadı ve bu kez sert savunmayı kırmayı başardı.

AS | BARCELONA CEHENNEMDEN ÇIKTI!

Barcelona Türk cehenneminden çıkmayı başardı. Marcao Türkleri öne geçirdi ancak Pedri eşitliği sağladı. Daha sonra Aubameyang, Pena'nın kurtardığı iki şut sonrası golü atmayı başardı. Domenec Torrent'in ekibinin Avrupa macerası da sona ermiş oldu.

ESPN | BARÇA KORKU İÇİNDE BEKLEDİ!

Duygu, gerginlik ve şüphe dolu gecede Xavi'nin takımı acı çektiği maçtan galip ayrıldı. 6 dakikalık uzatmada maçın bitişini korku içinde bekledi.

MUNDO DEPORTIVO | TÜRK CEHENNEMİNDE ACI ÇEKTİ!

Barça, Türk cehenneminde acı çekti ama Pedro ve Aubameyang'ın golleriyle geri dönerek çeyrek finale uzandı.

LA VANGUARDIA | BARÇA KORKULU DEPLASMANDAN ÇIKTI!

Barça Galatasaray'ı Pedri ve Aubameyang'ın golleriyle yendi ve İstanbul'daki göz korkutan atmosferden galip çıktı.

L'EQIPE | ZORLU DEPLASMANDA KAZANAN BARÇA!

Zorlu deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olan Barcelona, 0-0'ın rövanşında rakibini 2-1'l e geçti ve Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükseldi. Maçın favorisi Barça, Marcao'nun golüyle geriye düşse de Pedri'yle skoru eşitledi, Aubameyang'la Türkleri cezalandırdı.

BILD | PEDRI BARCELONA'YI SIRTLADI!

Katalanlar, UEFA Avrupa Ligi ikinci maçında Galatasaray'ı İstanbul'da 2-1 yendi ve çeyrek finale yükseldi.

KICKER | PEDRI'NİN DAHİYANE VURUŞU MAÇI DÖNDÜRDÜ!

Barcelona İstanbul'da geri düşse de olağanüstü yetenek Pedri'yle eşitliği yakaladı ve ardından Aubameyang ile turladı.

CORRIERE DELLO SPORT | XAVI G.SARAY'I ELEDİ!

Nou Camp'taki 0-0 ilk maçın ardından Galatasaray, Barcelona'yı elemeyi başaramadı ve Xavi'nin takımına 2-1 teslim oldu.

A BOLA | AUBAMEYANG TURU GETİRDİ!

Katalonya'da golsüz berabere biten maçın ardından Türk takımı, 28. dakikada Chaves ve Rio Ave'nin eski stoperlerinden Marcão'nun golüyle öne geçti. Ancak Pedri'nin şık golü maça dengeyi getirirken Aubameyang da turu getirdi.

YORUMLAR 28
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Gs lı değilim.gs bu kadar kötü durumdayken bilendirenç gösterdi.Tebrik ederim.Eğer terim in yanlışlarıyla takım bu hale gelmeseydi gs daha diri ve agresif olabilirdi.Torent eldeki malzemeyle akılcı olmak zorundaydı.Ama oda bıraya kadar.Gs yı tebrik edelim hep beraber.saçma sapan konuşmayın.
    Cevapla
  • Olur 2 yıl önce Şikayet Et
    Barselona çıktığında maça çıkmayalım 3:0 hükmen yenilmek 7,8 :0 yenilmekten iyidir deniliyordu. Koca barca yı elimizden kaçırmışız bazı anlayışsızlar rezil olmuşmuş. Demek ki yazı yazanlar futboldan anlamıyormuş. Fanatizmden yazıyormuş. Özel bir takımım yok futbol izlemeyi severim. Eğer sabrederlerse bu İspanyol hoca Türkiye de bir siste üzere futbol oynayan bir takım çıkarabilir.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle olur. Yabancıya elenince Türklerde ne futbol zekası varmış derler. Kandırma yüzyılı.
    Cevapla
  • gral 2 yıl önce Şikayet Et
    Atmosfer yarattı yazmak yerine atmosfer ortaya çıkardı denilmeli. Yaratmak sadece Allah'a aittir. İnsan üzerinde bulunmayan sıfatlardan biridir. Allah tan korkun ve bu yazım şekline son verin
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Abartmayın barca tek kale oynadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle