Fenerbahçe galibiyeti sonrası fena saçmaladı

Olympiakos Başkanı Vangelis Marinakis, Fenerbahçe galibiyeti sonrası sarf ettiği sözlerle bir kez daha saçmaladı.

Fenerbahçe galibiyeti sonrası fena saçmaladı
Fenerbahçe galibiyeti sonrası fena saçmaladı
GİRİŞ 02.10.2021 15:57 GÜNCELLEME 02.10.2021 18:49
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Olympiakos Başkanı Vangelis Marikanis, Fenerbahçe maçından Yunan milli içkisi Uzo’yu fazla kaçırmış olacak ki galibiyet sonrası adeta saçmaladı.

Marinakis ülkesi Yunanistan'da bile tepki çeken açıklamasında, “İstanbul’da, kendi şehrimizde böyle bir galibiyet elde etmek çok önemliydi. Bizim için çok anlamlı bir zaferdi. Bu zafer, bana 2012 yılında İstanbul’da EuroLeague şampiyonu olduğumuz geceyi hatırlattı” sözleriyle hem takımının Avrupa Ligi’ndeki galibiyetini gölgeledi hem de kendisini adeta komik duruma düşürdü.

Olympiakos'un Başkanı Evangelos Marinakis'in yaptığı açıklamaya ülkesinden de tepkiler geldi. Yunan basını, "İnanılmaz terbiyesizlik" yorumunu yaptı.

"AYNISINI HAYAL EDİN"

Akşam'ın, Yunan basınından Zougla.gr'a aktardığı habere göre; Marinakis için 'terbiyesiz' manşeti atıldı. Zougla.gr sitesinde, "Yunanistan'da kazanan bir Türk takımı ve başkanının İslam'ın zaferinden ve Olympiakos başkanın hezeyanında bahsettiği diğer şeyleri söylediğini hayal edin. İnanılmaz bir terbiyesizlik..." ifadelerini kullandı.

MİNARESİZ AYASOFYA'YA EN GÜZEL CEVABI FENERBAHÇE VERDİ

Zaten onun bu sayıklamaları ilk değil. Vangelis, 2017 yılında takımı İstanbul’da Final-Four’a kalınca özel tişörtler bastırmıştı. Bu tişörtte bir basketbol topu, Boğaziçi Köprüsü ve minaresiz Ayasofya illüstrasyonu yer alıyordu, altında ise Konstantinopolis yazıyordu. Bu mesaja cevap, Fenerbahçe Kulübü’nün resmi mağazası olan Fenerium’dan gelmiş ‘İstanbul, since 1453 (1453’ten beri İstanbul)’’ yazısı bulunan tişört görseli “Doğrusu bu’’ mesajıyla paylaşılmıştı. Vangelis’in skandalları da sadece sözleriyle sınırlı değil. Bakın bugüne kadar neler yapmış...

SUÇ ÖRGÜTÜ KURMA, GASP PATLAYICI MADDE KULLANMA

2014: Suç örgütü kurma, gasp, cinayete teşebbüs, patlayıcı madde kullanma, şike gibi suçlara karıştığı iddiasıyla ifadeye çağırıldı. Davayı başlatan savcılar Aristidis Koreas ve Haris Lakafosis, kısa sürede davadan uzaklaştırıldı ve dosya kapatıldı.

EŞİYLE YASAK AŞK YAŞAYAN TEKNİK ADAM JARDIM'I HEMEN KOVDU

2013: Dönemin teknik direktörü Leonardo Jardim’in, Vangelis Marinakis’in eşi Atanasija ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bu olaya çok sinirlenen Marinakis Portekizli çalıştırıcıyı kulüpten kovdu.

Fenerbahçe-Olympiakos maçının ardından skandala imza atan Marinakisin sicili bozuk

PANATHINAIKOS 'ŞİKE YAPTI' DEDİ, HEM UEFA HEM CAS REDDETTİ

2015: Ezeli rakiplerinden Panathinaikos Kulübü’nün Olympiakos ve Vangelis Marikanis ile ilgili 2015 yılındaki polis tapeleri, savcı iddianamesi ve gazete kupürlerinden oluşan şike başvurusu UEFA ve CAS tarafından reddedildi.

EROİN KAÇAKÇILIĞI İLE SUÇLANDI, YARGILANMADA KURTULDU

2018: Noor 1 olarak bilinen dünyanın en büyük eroin partisi davasında uyuşturucu kaçakçılığı ile suçlandı. Ancak bu davadan da hiçbir şekilde yargılanmadan kurtuldu.

2015 YILINDAKİ ATROMITOS MAÇI İÇİN BU KEZ BAHİS ŞİKESİ DAVASI

2020: Olympiakos ve Atromitos kulüpleri arasında 25 Ekim 2015 yılında oynanan yılındaki karşılaşmanın 2-1 bitmesi yönünde bahis şikesi olduğuna dair iddianame hazırlandı. İddianamede Olympiakos Başkanı Vangelis Marinakis’in de adı geçiyor.

ŞİKE SORUŞTURMASINA ADI KARIŞTI, AKLANDI

2010: Vangelis, Yunanistan’ın en başarılı ve en popüler Futbol kulübü olan Olympiakos’u satın aldı. Onun başkanlığında Olympiakos, Yunanistan Ligi’nde 9 kez şampiyonluğuna ulaştı. 2011 yılında Yunanistan’daki şike soruşturmasında ismi geçse de herhangi bir suç unsuruyla karşılaşılmadığı gerekçesiyle bu soruşturmadan aklandı.

KAYNAK: HÜRRİYET - KORAY DURKAL
YORUMLAR 26
  • Hans 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç zaten o demiştir ona onu bunu de diye, aynısı degilmi...
    Cevapla
  • Emin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar atın, da Osmanlı toprağı idi demek ki atına, da bizim şehir
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçede oynayan kaç tane türk sporcu vardı ki, ecnebiler kendi aralarında oynadı bence
    Cevapla
  • BEN 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadece tepki olsun diye oradaki maça giderken bir Fener yetkilisi de "Eyaletimizde kazanmaya geldik." diyebilir pekala.
    Cevapla
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu dan sonra bunlara bir cesaret geldi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle