Fransız basını: Cengiz her şeyi yaptı, G.Saray izin vermedi!

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 2. maçında Galatasaray deplasmanda Marsilya ile 0-0 kaldı. Fransız basını karşılaşmaya büyük bir yer ayırdı.

Fransız basını: Cengiz her şeyi yaptı, G.Saray izin vermedi!
Fransız basını: Cengiz her şeyi yaptı, G.Saray izin vermedi!
GİRİŞ 01.10.2021 16:08 GÜNCELLEME 01.10.2021 16:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, Velodrome Stadyumu'nda Marsilya'nın konuğu oldu.

Sarı-Kırmızılılar maça Muslera, Boey, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Morutan, Kerem, Halil 11'iyle çıktı.

Karşılaşma 0-0 sona ererken, Fransız basını da mücadeleye geniş yer ayırdı.

L'Equipe, "Marsilya baskındı ancak Galatasaray tarafından engellendi" başlığını attı. Foot Mercato ise maç sonrası iki takımın oyuncularının performanslarını notladı. Galatasaray'ın Brezilyalı savunmacısı Marcao, maçın adamı seçilirken 7 puan aldı. Marsilya forması giyen milli yıldız Cengiz Ünder'e de 6 puan verildi.

Le Figaro ise Cengiz Ünder'e değinerek, "Ünder elinden gelen her şeyi yaptı" ifadelerini kullandı. La Provence de Marsilya'nın daha iyi olduğunu ifade ederek, "Marsilya, Velodrome'da Galatasaray'a karşı 2 puan kaybetti" başlığını attı.

YORUMLAR 3
  • Fenerbahçe LEE 2 yıl önce Şikayet Et
    hakem akşam o penaltıyı vermek için herşeyi yaptı var monitörünün önünden ayrılmadı acaba nasıl kılıfına uydursamda şu Türklere penaltıyı monte etsem diye ama pozisyon neresinden baksan elinde kalacak sonunda mantığı galip geldi baktıki kariyeri çöp olacak iptal etti penaltıyı bize bizden başka fayda yok haçlılar halâ geçmişin gölgesinde
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynı uygulamayı burdada Anadolu takımlarına yapıyorlar
    Cevapla
  • Gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    cok guzel yorum yapmisin eline saglik
    Cevapla