Sivasspor kafilesi, İsrail'de mahsur kaldı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel-Aviv ile karşılaşan Sivasspor dönüş yolunda havalimanında mahsur kaldı. Açıklama yapan kırmızı-beyazlı kulüp, "İsrail yetkileri sistemi ve geçişleri kapatarak kafilimize her türlü zorluğu çıkartıyor." dedi.

GİRİŞ 11.12.2020 03:16 GÜNCELLEME 11.12.2020 07:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nun 6. ve son haftasında deplasmanda Maccabi Tel-Aviv ile karşılaşan Demir Grup Sivasspor kafilesi, İsrail'den Sivas'a dönerken havalimanında mahsur kaldı.

 

 

Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Maccabi Tel-Aviv maçının ardından Sivas'a dönmeye hazırlanan kafilemiz havalimanında mahsur kaldı. İsrail yetkilileri sistemi ve geçişleri kapatarak kafilemize her türlü zorluğu çıkartıyor." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada yer alan videoda Sivasspor kafilesinin Tel-Aviv'deki havalimanında bekleyişi ile kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve kulüp yetkililerinin İsrailli görevlileri alkışla protesto etmesi yer aldı.

 

 

YORUMLAR 7
  • Gazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilmek gerekir di ! Devlet tedbir almak zorunda basit bir durum değil...
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahudiler kaşınmaya devam ediyor.Hayat döngüsü tarih boyunca hiç değişmedi ve değişmeyecek.Doğar,büyür ve ölürsün.Bu döngü;devletler,ülkeler ve imparatorluklar içinde geçerlidir.Türkiye tekrar eski imparatorluk gücüne kavuşunca bu itler ne yapacaklar acaba?Bu sefer dünyanın dörtbir tarafına dağılmakla kurtarabilecekler mi acaba?
    Cevapla
  • Hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen aynısını yapabilir misin ? Asla !!
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin zihniyetinde olanlarla yapılmaz. Doğru
    Cevapla
  • Hyr 3 yıl önce Şikayet Et
    tazminat davası açın
    Cevapla
  • Guaidoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Birsey olmaz. Saka yapiyorlar saka.
    Cevapla
  • sen 3 yıl önce Şikayet Et
    bir MALSIN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle