Ülke futbolu Sivasspor'a duacı!

Sivasspor aldığı galibiyetle ülke puanına 0.400 katkı sağladı. Katsayı puanı 30.100'e yükselen Türkiye, 13. basamaktaki yerini perçinlerken, 11. sıradaki İskoçya'ya (30.625) biraz daha yaklaştı. 12. Ukrayna (30.300) ile de fark aynı kaldı.

Ülke futbolu Sivasspor'a duacı!
Ülke futbolu Sivasspor'a duacı!
GİRİŞ 28.11.2020 11:46 GÜNCELLEME 28.11.2020 22:22
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir'in Manchester United'a yenilmesinin ardından, UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Sivasspor, Karabağ galibiyetiyle ülke puanına çok kritik bir katkı sağladı.

Kırmızı-beyazlılar, bu sonuçla ülkemize 0.400 katsayı puanı kazandırdı. 30.100 puana yükselen Türkiye, 13. sıradaki yerini sağlama aldı, aynı zamanda 11. sıradaki İskoçya'ya (30.625) biraz daha yaklaştı. 12. sıradaki Ukrayna (30.300) ile de fark değişmedi.

2021-22 sezonu Süper Lig şampiyonunun direkt Devler Ligi'ne gidebilmesi için mutlaka 11. sıraya yükselmemiz gerekiyor. Bu nedenden dolayı Sivasspor ve Başakşehir'in alacağı her puanın değeri çok daha kıymetli olacak. Eğer sezonu 13. basamakta tamamlarsak; lig şampiyonu Kupa 1'e sonraki sezon 3. ön eleme turundan, ikinci ise 2. ön eleme turundan gidecek.

 

 

YORUMLAR 14
  • Saadettin PEKER 3 yıl önce Şikayet Et
    Sivasspor bu hafta maçı kazanmasa gruptan çıkamaz. Çok zor bir maç
    Cevapla
  • fenerbahçeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Azeri takım dan aldı o 6puana onuda alamazdı. Bilerek maçları bize verdiler. Nerde ispanya vilerael ve İsrail takımı yaramaz ne oldu yenildi
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Sıfır çeken feneri unutmadı aynı kupada
    Cevapla
  • Oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadas bizim milli takim küme düştü maltalar luksemburglar ve diğer bizim kasaba büyüklüğündeki adini bilmediğim ülkelerin grubuna ne gerek var şampiyonlar liginde oynamamıza
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    azeri takımı sağolsun.
    Cevapla
  • SIVAS58 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye zorunami gitti tutugun takim oynasaydida avrupa takimlarini yenseydi.
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulke puani kime yarayacak! Sampiyon zaten istanbul dan disari cikmiyor. Ne yani sivas puan toplayacak,ama istanbul takimi sampiyonlar ligine direk gidecekmis!Yani cok da umurunda sanki Sivas'in.Zaten milli takim olarak kume dusuyoz,ne gerek var.Ulkede futbol zevkimi kaldi.Siz yabancilari ulkeye toplayin,daha cok beklersiniz basari.Madem o kadar yabanci futbolcular geliyor,bari hocalarida yabanci olsun.Takimlar 11 kisi sahaya yabancilarla cikiyor,hocalari yerli.Sanki cok dil biliyolarda.Yanlarindaki tercumanlar ne kadar dogru anlatacak verdigi takdikleri falan.
    Cevapla
  • Koç 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye zenci liği kursalar tam da yeri ve zamanı
    Cevapla
  • Fl li ben 3 yıl önce Şikayet Et
    Ts lisin galiba sen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle