Aleksic: Türkiye'yi temsil eden tek takımız

Başakşehir'in yıldızı Danijel Aleksic, Sporting Lizbon karşısında 4-1 ile gelen tur sonrası açıklamalarda bulundu.

Aleksic: Türkiye'yi temsil eden tek takımız
Aleksic: Türkiye'yi temsil eden tek takımız
GİRİŞ 28.02.2020 00:49 GÜNCELLEME 28.02.2020 00:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir'in yıldızı Danijel Aleksic, Sporting Lizbon karşısında alınan tarihi zaferin ardından açıklamalarda bulundu.

Turu değerlendiren Aleksic, "Böyle tarihi bir geceden, başarıdan sonra içerideki atmosfer çok iyi. Çok mutluyuz. Çok önemli bir galibiyet elde ettik. Türkiye'yi temsil eden tek takımız şu anda. Bu nedenle kulüp olarak çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Sporting Lizbon'a serbest vuruştan attığı golü de yorumlayan Sırp yıldız, "Gençliğimden beri duran toplara çok çalışıyorum. Sadece yetenek değil. Her antrenmandan sonra frikik çalışırım. Günümüz futbolunda duran topların çok önemi var. Kendime inanıyorum ama inanmak yetmiyor, çok çalışmak da gerekiyor. Ben çalışmalarımın karşılığını aldım." sözleriyle konuşmalarını noktaladı.

YORUMLAR 1
  • Kurtalanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Üç büyükler tüh size. Hani avrupa fatihi. Hani kanarya, nerde kartal? Ancak büyüğüz diye geçinirsiniz. İnanın büyük değilsiniz. Tebrikler Başakşehir. Hiç sevmiyorum seni ama sana da tebrikler Okan Buruk. Neden sevmiyorum. Rize yenilgisi sonrası takındığı tavırdı. Bu gece acımız büyük. Allah devletimizi ve ordumuzu muzaffer eylesin. Yüreğimize azıcıkta su serptiniz. Teşekkürler.
    Cevapla