Almanlara ders olacak asker selamı sözleri!

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda bu akşam temsilcimiz Medipol Başakşehir'e konuk olacak Avusturya ekibi Wolfsberger Kulübü'nde başkan Dietmar Riegler, asker selamıyla ilgili Türkiye'ye destek veren bir açıklama yaptı.

Almanlara ders olacak asker selamı sözleri!
Almanlara ders olacak asker selamı sözleri!
GİRİŞ 24.10.2019 15:48 GÜNCELLEME 24.10.2019 15:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral vermek ve destek olmak için asker selamı veren Türk oyuncular hakkında konuşan Wolfsberger Kulübü Başkanı Dietmar Riegler, "Bizim ülkemiz Avusturya'nın da tarihi çok önemlidir. Askerlik makamı bizim için de önemlidir ve tarih boyunca saygı duyduğumuz kavramlardır. Türkiye'de bunun anlamı tam olarak nedir bilmiyorum ama eğer benim takımımda bir Türk oyuncu böyle bir şey yapmak isterse biz hem kulüp hem de toplum olarak saygı duyar ve tolere ederdik" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Terk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bırakın şunları Avusturya'ın kaç askeri var ve hangi durumda, önce bunu araştırdıktan sonra başlayın!
    Cevapla
  • altınadam 4 yıl önce Şikayet Et
    yalan . maç olduğu için öyle söylüyor. inanmayın.
    Cevapla
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu henüz fiyatını belirlememiş veya kendini biraz pahalıya satanlardan. Kafirlerin hepsi aynı kafir 1 avısturyalının kafir 1 arap türk kürt hindu çinli ingiliz alman fransız cezayir tunus lübnan iran çeçenistan Malezya Afgan kafirinden ne farkı var.
    Cevapla
  • Viyana 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi be bizde yuttuk. sizlerin burada bize neler çektirdikleriniz ortada, elinizden gelse bizi bir kaşık suda boğarsınız
    Cevapla