Benfica hocasından G.Saray'a hakem göndermesi!

Benfica teknik direktörü Bruno Lega, Galatasaray'ı eledikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Benfica hocasından G.Saray'a hakem göndermesi!
Benfica hocasından G.Saray'a hakem göndermesi!
GİRİŞ 22.02.2019 02:01 GÜNCELLEME 22.02.2019 02:03
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da hakem kararlarına tepki olduğu, kendisinin hakem yönetimi nasıl bulduğu yönündeki soruya Lage: "Ben hakemi hiçbir zaman konuşmam, kendi hatalarımıza bakarım." dedi.

 

İşte Bruo Lage'in açıklamaları;

"İlk yarı iyi oynadık. Gol pozisyonlarına girdik ve daha iyi olan taraftık. Rakibi kontrol ettik. Rakibin istediğimiz gibi oynamasını sağladık"

GALATASARAY RİSK ALMAYINCA

"İkinci yarıya da iyi başladık ve 70. dakikaya kadar bunu devam ettirdik. Avantajlıydık, ayrıca Galatasaray'ın risk almadığını hissettik ve biraz rahatladık. Topa sahip olduğumuzda geçişi oyununu iyi oynamak zorundayız. Ancak 4-5 oyuncumuz geride kaldı. Savunmada iyiydik ama hücum konusunda geliştirmek zorunda olduğumuz durumlar var"

HAKEM YORUMU

"Ben hakemi hiçbir zaman konuşmam, kendi hatalarımıza bakarım. Hatalarımızı düzeltmek için çalışmaya devam edeceğiz. Oyunumuzu geliştirmek zorundayız"

YORUMLAR 20
  • Dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu sahte imparator.daha gecen hafta ts macindan sonra hakemlerde insandır hata yapabilir demiştin. Ne değişti. Ne oldu.tabi işine gelmedi. Demi.
    Cevapla
  • Yaman44 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman benfica gibi sistemli bi takım olursak ne burnu havada topçulara nede teknik ekibe ihtiyacımız olacak,gelen sisteme ayak ıyduracak yapamayan yol alacak takımdan,laabalü belhanda tepkisiz terim ,usandık artık
    Cevapla
  • ozan 5 yıl önce Şikayet Et
    bir gsli olarak terimin "eski taktikleriyle" bu kupada ilerlememiz mümkün değil. bize alman hoca lazım. terimle olmaz eski kafa görün artık bunu OLMAZZZZZZ
    Cevapla
  • ozan 5 yıl önce Şikayet Et
    bir gsli olarak terimin "eski taktikleriyle" bu kupada ilerlememiz mümkün değil. bize alman hoca lazım terimle olmaz eski kafa görün artık bunu
    Cevapla
  • RUHİ 5 yıl önce Şikayet Et
    GS ve FB den teknik adamları alın ve takıma ''kafanıza göre oynayın'' deyin İnanın daha güzel oynarlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle