Beşiktaş gol şovla turladı!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn'ı Vodafone Park'ta 6-0 mağlup ederek 3. turda LASK Linz'in rakibi oldu.

GİRİŞ 02.08.2018 23:04 GÜNCELLEME 03.08.2018 08:59
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Beşiktaş, ilk maçta 2-0 kazandığı Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn'ı İstanbul'da konuk etti. Çok rahat bir oyun ortaya koyan Beşiktaş, zayıf rakibini 6-0 mağlup etti ve Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükseldi.

Beşiktaş'a farklı galibiyeti ve turu getiren goller 31, 61 ve 79. dakikalarda Cyle Larin, 44. dakikada Caner Erkin, 74. dakikada Oğuzhan Özyakup ve 90+2. dakikada penaltıdan Vagner Love kaydetti.

RAKİP LASK LINZ

Beşiktaş, 3. ön eleme turunda Avusturya Ligi ekiplerinden LASK Linz ile karşı karşıya gelecek. Norveç temsilcisi Lillestrom ile eşleşen ve sahasındaki ilk maçı 4-0 kazanıp, deplasmanda da 2-1 galip gelerek turu geçen Avusturya ekibi, bir sonraki turda Beşiktaş ile karşılaşacak. Bir sonraki turda ilk maç 9 Ağustos'ta İstanbul'da, ikinci maç ise 16 Ağustos'ta Avusturya'da oynanacak.



BEŞİKTAŞ 6-0 B36 TORSHAVN

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Carlos Xistra, Nuno Pereira, Nuno Miguel Silva Manso (Portekiz)

 

Beşiktaş: Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Necip Uysal, Fatih Aksoy (Dk. 46 Oğuzhan Özyakup), Caner Erkin, Tolgay Arslan, Medel, Adriano, Lens (Dk. 62 Gökhan Töre), Babel (Dk. 77 Vagner Love), Larin

B36 Torshavn: Askham, Eriksen, Petersen, Faerö, Magnusson, Nielsen, Brockie, Heinesen, Cieslewicz (Dk. 18 Saag - Dk. 71 Jacobsen), Olsen, Przybylski (Dk. 62 Samuelsen)

Goller: Dk. 31, 61 ve 79 Larin, Dk. 43 Caner Erkin, Dk. 74 Oğuzhan Özyakup, Dk. 90+2 Vagner Love (Penaltıdan) (Beşiktaş)

Sarı kart: Dk. 90+2 Petersen (B36 Torshavn)

MAÇTAN DAKİKALAR

12'nci dakikada sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Caner'in ortasında Larin'in kafa vuruşu yandan auta çıktı.

19'uncu dakikada sol kanattan Caner'in yaptığı ortada Tolgay'ın kafa vuruşu yandan dışarı gitti.

31'inci dakikada Caner'in pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Lens şık bir topuk pasıyla Larin'i gördü. Larin'in şutunda top ağlarla buluştu: 1-0.

36'ncı dakikada Lens'in yaptığı orada Torshavn savunması topu uzaklaştıramadı. Tolgay'ın sert şutunu savunma kornere gönderdi.

37'nci dakikada Gökhan Gönül'ün ortasında Larin'in kafa vuruşu direkten oyun alanına döndü. Devam eden pozisyonda Lens'in müdahalesinde hakem faul kararı verdi.

40'ıncı dakikada Medel'in uzak mesafeden şutu az farkla auta gitti.

43'üncü dakikada sol kanattan Gökhan Gönül ile verkaç yapan Lens, çizgiye indikten topu içeri çevirdi. Arka direkte topla buluşan Caner'in şutunda top ağlarla buluştu: 2-0.

İlk yarı Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

61'inci dakika sol kanattan Caner'in yaptığı ortada Larin'in kafa vuruşu ağlara gitti: 3-0.

64'üncü dakikada Gökhan Gönül'ün yaptığı ortada Torshavn savunmasından sekti. Caner'in gelişine yaptığı sert vuruşu kaleci iki hamlede kontrol etti.

74'üncü dakikada fark 4'e çıktı. Sol kanattan Caner'in yaptığı ortada Oğuzhan'ın kafa vuruşu ağlara gitti: 4-0.

79'uncu dakikada Love ile verkaç yapan Gökhan Töre çizgiye kadar indi. İçeriye çevirdiği topta Larin'in vuruşu ağlarla buluştu: 5-0.

82'nci dakikada Oğuzhan'ın ceza sahası dışından yaptığı plase vuruş az farkla auta gitti.

90+2'nci dakikada Vagner Love farkı 6'ya çıkarttı. Bjarni Petersen, Oğuzhan'a müdahale etmek isterken topa eliyle müdahale etti ve hakem Xistra penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Vagner Love ağları sarsarak maçın skorunu belirledi: 6-0.

YORUMLAR 14
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    fazla büyütecek bir şey yok. vardar kadar gücü var ya da yoktu.
    Cevapla
  • vanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    yav olacak o kadar
    Cevapla
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ın geçen sezon ki kadrosu UEFA Avrupa Ligi kupasını Türkiye'ye getirebilecek güçteydi. Bu sezon ki kadrosu ise ne yapabilir? inanın Şenol hocanın kendisi dahi bilemiyor. Çünkü çok zayıf bir takım karşısında oynadığınız ilk iki maç ile takımı tanımanız mümkün değil, takımın gücü dişli rakipler ile karşılaşınca ortaya çıkacaktır. Umarım geçen sezon ki kadroyu aramayız.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta birisi 4-2 demişti bende bjk 2 gol yesin adam değilim en az 4 fark atacak dedim, normal olanda buydu zaten
    Cevapla
  • SENOL FRANCE 5 yıl önce Şikayet Et
    teprikler kartalim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle