Sneijder'e şok! 'Takımda ona yer yok'

Igor Tudor'un talebiyle Galatasaray'dan gönderilen Wesley Sneijder, Nice'te de büyük bir şok yaşadı. Hocası, sisteminde ona yer bulamadığını söyledi.

Sneijder'e şok! 'Takımda ona yer yok'
Sneijder'e şok! 'Takımda ona yer yok'
GİRİŞ 27.09.2017 21:06 GÜNCELLEME 27.09.2017 21:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Nice'in İsviçreli teknik direktörü Lucian Favre, Vitesse ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

İsviçreli teknik adam, takıma katıldığı günden bu yana kadroya girmekte zorlanan Wesley Sneijder ile ilgili de konuştu. Favre, "Wesley, sezon başı hazırlık kampına geç katıldı. Daha sonra ayak bileğinden sakatlandı. Onu kademeli olarak hazırlamaya çalışıyoruz ancak bir oyun sistemimiz var. Biz 4-4-2 oynuyoruz. O 9 numaranın arkasında, 9,5 gibi oynuyor. Ona kadroda yer bulmam zor. Bunu ona da açıkladım" ifadelerini kullandı.

Sezon başında bedelsiz olarak Galatasaray'dan ayrılan Wesley Sneijder, imza attığı Nice'te sadece 3 maçta 265 dakika şans bulabildi, ancak skor katkısı veremedi. (Sporx)

YORUMLAR 6
  • komik 6 yıl önce Şikayet Et
    maksat haber olsun işte kendi bile okumamış yazarken :) okusa komedi olduğunu kendide farkederdi belki
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Haberi yapanın matematik bilgisi kıt herhalde adam 2 maç 90 dk.1 maç 85 dk.sahada kalmış.3 maç toplam 270 dk.265 dk ancak sahada kaldı ne demek.
    Cevapla
  • misafir05 6 yıl önce Şikayet Et
    demekki maçın birinde erkenden oyundan alınmış
    Cevapla
  • yakup gülcan 6 yıl önce Şikayet Et
    vayy be GS geçen yıllarda kimlere bel bağlamis. guya yıldız bruma simdiki takiminda yedek oyuna bazen girer bazen girmez. aha sneider da nice de bile oynayamiyor. oysa en iyiler ( muslera haric) bunlardi. kurtulmus gs kamburlarindan
    Cevapla
  • Mr Spak 6 yıl önce Şikayet Et
    Uc maç zaten 270 dakikadir
    Cevapla
  • hür adam 6 yıl önce Şikayet Et
    adam iyi bir fıtbolcu ve türkiye hayranı üzüldüm türkiyeye gelmesini isterim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle