Fenerbahçe'ye büyük müjde! İstifa etti

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi Vardar'ın Teknik Direktörü Goce Sedloski istifa etti.

Fenerbahçe'ye büyük müjde! İstifa etti
Fenerbahçe'ye büyük müjde! İstifa etti
GİRİŞ 15.08.2017 13:54 GÜNCELLEME 15.08.2017 14:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Makedon ekibinin teknik direktörü Goce Sedloski istifa etti. Sedloski kararına gerekçi olarak, son dönemdeki iki maçta alınan kötü sonuçları gösterdi:

"Bugün itibariyle kulüpteki herkesin iyiliği için, görevimden ayrılmaya karar verdim. Kopenhag ile yaptığımız ve kaybettiğimiz ikinci maçtan sonra bunu yapmayı düşünmüştüm. Buna karşın ligde yeni sezona takımın başında girdim. Ligde ilk maçı kaybettik Shkendija deplasmanında. İki gündür bu konuyu düşündüm ve bugün kararımı verdim. Bu iki yenilgi beni çok yıprattı. Çünkü ben ve kulüp yenilgiye alışık değildik.    

Elde ettiğimiz başarılarla gurur duyuyorum. İki yılda iki kupa aldık. Şampiyonlar Ligi elemesinde Malmö karşısındaki zafer de gurur vericiydi. Tıpkı evimizdeki Kopenhag galibiyeti gibi... Oyunculara, yönetime ve kulübün sahibi Samsonenko'ya teşekkür ediyorum. Üzgünüm, ayrılık vakti geldi. Umarım Vardar Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye karşı iyi bir iş çıkaracak ve başarılı olacaktır".

Kulübü satacağını açıklamıştı

Teknik direktör sportif sebepleri gerekçe gösterip istifa etse de, Vardar'daki krizin boyutu aslında daha da büyük. Kulübün sahibi Samsonenko, taraftarlardan gelen hakaretleri gerekçe gösterip dün, Vardar'ı satmaya karar verdiğini açıklamış, eski sahibine devredeceğini söylemişti.  

YORUMLAR 7
  • Vay 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakederek mac alamaz zaten illa bi şaibe olmali
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Göztepe maçı sonucunu şok diyorlar. Sanki takım ahım şahım top oynamış. Strum graz maçında futbol mu oynadı fener. Geçen senenin sahada gezinen takımına sadece üç yeni isim eklenmiş. sekizi geçen seneden ve birer yılda yaşlanmışlar. Maç sonucuna göre demiyorum futbola göre diyorum: Bu takımdan bir şey olmaz.
    Cevapla
  • Körfezli 6 yıl önce Şikayet Et
    Sanki dersin Galatasaray'ı küme düşürüyorlar:)
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    ne vardar ı kardesım takım kendısıne baksın 7 haftadır aykut hoca takımın basında volkanın durumu gecen sezondan berı bellı,topal desen ısmıne munasır ozanı saymıyorum bıle yatmaya gelmıs alper bır var bes yok rvp zatı muhterem tatıle gelmıs gıbı bu adamlarla 11 yapıyor aykut efendı..Sonra nester haberlerı gelıyor adammı kandırıyorsunuz ayıp denen bısey var.Basket takımına bak hele koçtan tut sporculara kadar ust sevıye futbol takımına bak kübalı yerlerde cok yazık cokk
    Cevapla
  • vuslat 6 yıl önce Şikayet Et
    sanırsın messi gelecek habere bak bomba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle