Ermenilerden şoke eden çağrı! "Bizim için..."

Lyon - Beşiktaş maçının oynanacağı Decines banliyösündeki Ermenilerden skandal açıklamalar geldi. Oyunculara, "Ermenistan için oynayın" çağrısı yapıldı.

Ermenilerden şoke eden çağrı! "Bizim için..."
Ermenilerden şoke eden çağrı! "Bizim için..."
GİRİŞ 13.04.2017 17:57 GÜNCELLEME 13.04.2017 20:46
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Lyon - Beşiktaş maçı öncesinde Fransız ekibine sürpriz bir çağrı geldi. Lyon'un stadının bulunduğu Decines banliyösünde yaşayan Ermeniler, oyunculara 'Bizim için oynayın' çağrısı yaptı.

Fransız RMC kanalının röportaj yaptığı Ermeni asıllı Fransız taraftar Christian Manoukian, "Türkler kalbimizde çok yerleri olmadıklarını bilirler. Tüm Ermeniler Lyon'un arkasında. Oyuncular Ermeni kökenli Lyon taraftarları için oynasınlar, bu onları motive etsin" ifadelerini kullandı.

"ERMENİSTAN İÇİN OYNAYACAKLARININ FARKINA VARSINLAR"

Bir başka Ermeni taraftar Yohan Manoukian ise, "Türkler milliyetçidir, bütün maç boyunca tezahüratlar yapacaklar. Bu biletler bizim kasabamızda değil de, Türklere nasıl satıldı anlamıyorum. Yöneticiler, stadı Ermenilerle doldurup Lyon'u desteklemelerini sağlayabilirlerdi. Lyon'da oyuncular, Decines'teki Ermeniler için oynayacaklarının farkına varsın. Lacazette, beni dinliyorsan, 3 katı daha iyi performans göstermelisin" diye konuştu.

ERMENİSTAN'IN PROPOGANDA KALESİ

"Küçük Ermenistan' olarak bilinen ve yaklaşık 100 bin Ermeni asıllı vatandaşın yaşadığı Decines'te, sözde Ermeni soykırımını destekleyen paneller yapılıyor, dernekler bulunuyor. Kasabanın birçok noktasında heykeller ve '1915 hatıraları' da yer alıyor. Ermeni derneklerinde ise, Türkiye'nin doğusundaki birçok şehrin Ermenistan'a ait olduğunu gösteren haritalar insanlara anlatılıyor.

YORUMLAR 20
  • Haydar 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ev halkı , Fenerbahçe li olarak kanımızın son damlasına kadar Beşiktaş in yanındayız. Allah düşmana karşı( artık rakip takım diyemiyorum kusura bakmayın) Beşiktaş ımızı galip eylesin inşallah.
    Cevapla
  • ddd 7 yıl önce Şikayet Et
    Yuz yıl önce bunlar basımıza bela ettiler şimdi de pkk lı kurtleri
    Cevapla
  • Yeşil 7 yıl önce Şikayet Et
    Gönlüm dualarım ve kalbim kara kartallarla birlikte. Gsli olarak BJK ye başarılar diliyorum. Kansız Ermeniler havlasınlar. Kartal horozu Allah'ın izniyle yenecek
    Cevapla
  • Esas 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bomba patlatmasın da
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Beliktaşta bu hain ermenilerin desteklediği takıma karşı 1915 yılındaymış gibi mücadele etsinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle