Kuyt: Fenerbahçe'ye gol atarsam...

Dirk Kuyt, yarınki Feyenoord-Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Kuyt: Fenerbahçe'ye gol atarsam...
Kuyt: Fenerbahçe'ye gol atarsam...
GİRİŞ 28.09.2016 20:02 GÜNCELLEME 28.09.2016 20:02

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynanacak zorlu karşılaşma öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Ülker Stadı'nda açıklamalarda bulunan Hollandalı futbolcunun açıklamaları şöyle;

"İLERİDE FENERBAHÇE'YE YARDIM ETMEK İSTERİM"

"Buraya geldiğim için çok sevinçliyim. Sanki hiç gitmemiş gibiyim. Yeni yerleri gezdirdiler bana. İleride Fenerbahçe'ye futbol konusunda yardım etmeyi çok isterim. Futbolu bırakınca buna bakacağım. Ama şu an futbol oynuyorum. Sadece ben değil ailem de geldi. Onlar için de buraya gelmek muhteşem bir duygu. İstanbul olsun Fenerbahçe olsun... Burada yaptığım güzel anılar hep aklımda kalacak. Fenerbahçe'ye yeni teknik direktörle başarılar diliyorum. Hollanda'da Fenerbahçe'yi takip etmeye çalışıyorum. Hala kulüpten arkadaşlarımla görüşüyorum. Fenerbahçe'ye çok güveniyorum ama yarın sizin için çok zor bir maç bekliyor."

"GOL ATARSAM..."

"Van Persie çok değerli bir oyuncu. Koçtan iyi destek güven alabilirse elinden geleni yapacaktır. O yüzden Advocaat Fenerbahçe'ye geldiği için RVP'ye de iyi gelecektir. Geçen sezon fazla forma şansı bulamadı ama istatistiklere bakarsanız performansı iyiydi. Benim nasıl bir oyuncu olduğumu gördünüz. Fenerbahçe için her şeyimi verdim. Yarın bunu Feyenoord için yapacağım. Gol atarsam tabi ki sevineceğim ama bu saygı çerçevesinde olur. Beni destekleyen Fenerbahçe taraftarlarına saygım var."