İşte UEFA'da Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Başakşehir'in rakipleri! - UEFA Avrupa Ligi kuraları çekildi

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'ndaki eşleşmelerin kuraları ilgili yeni gelişme var. Süper Lig'de sıramaları itibari ile UEFA Avrupa Ligi'ne gitme hakkı kazanan temsilcilerimiz Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Başakşehir rakipleri belli oldu. UEFA Avrupa Ligi'nde bugün, 3 temsilcimizin bulunduğu kuralar çekildi. Peki Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Başakşehir'in rakibi kimler oldu?. İşte yanıtı ve Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Başakşehir'in rakiplerini belirleyen kuralar ile ilgili diğer detayları haber7.com'da bulabilirsiniz..

İşte UEFA'da Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Başakşehir'in rakipleri! - UEFA Avrupa Ligi kuraları çekildi
İşte UEFA'da Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Başakşehir'in rakipleri! - UEFA Avrupa Ligi kuraları çekildi
GİRİŞ 06.08.2016 09:38 GÜNCELLEME 06.08.2016 09:38

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'ndaki eşleşmelerin kuraları ilgili yeni gelişme var. Süper Lig'de sıramaları itibari ile UEFA Avrupa Ligi'ne gitme hakkı kazanan temsilcilerimiz Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Başakşehir rakipleri belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde bugün, 3 temsilcimizin bulunduğu kuralar çekildi. UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Başakşehir'in rakipleri belli oldu. UEFA Avrupa Ligi play off turunda temsilcilerimiz Fenerbahçe, Başakşehir ve Osmanlıspor'un rakiplerinin belli olacağı kura çekimi yapıldı. Peki Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Başakşehir'in rakibi kimler oldu?. İşte yanıtı ve  Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Başakşehir'in rakiplerini belirleyen kuralar ile ilgili diğer detayları haber7.com'da bulabilirsiniz..

İŞTE TEMSİLCİLERİMİZİN RAKİPLERİ

UEFA Avrupa Ligi Elemeleri Play-Off Turu'nda mücadele edecek temsilcilerimiz Fenerbahçe,Osmanlıspor ve Medipol Başakşehir'in rakipleri belli oldu.

Play-Off turunda seri başı olan ve olmayan ekipler birbirleriyle eşleşecek. Ayrıca aynı ülke federasyonundan takımlar bu turda birbirleriyle eşleşemeyecek.

Temsilcilerimizin rakiplerinin belli olacağı kura çekimi TSİ ile 14:00'da başlayacak. Kura çekimini TRT Spor'dan ve dilerseniz sayfamızdan anbean takip edebilirsiniz...

İşte temsilcilerimiz Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Medipol Başakşehir'in seri başı olup, olmama durumları ve muhtemel rakipleri...

EŞLEŞMELER ŞÖYLE;

Astana - BATE Borisov
AEK Larnaca - S.Liberec
Arouca - Olympiacos
Austria Wien - Rosenborg
Dinamo Tbilisi- PAOK
Midtjylland- Osmanlıspor
Beitar Jerusalem - St-Étienne
Trenčín - Rapid Wien
Vojvodina - AZ Alkmaar
Lokomotiva Zagreb - Genk
İstanbul Başakşehir - Shakhtar Donetsk
Slavia Praha - Anderlecht
Fenerbahçe -  Grasshoppers