F.Bahçe'ye gözdağı! 'Daha zor maçlar gördük'

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Braga - Fenerbahçe maçı öncesinde Braga Teknik Direktörü Paulo Fonseca basın toplantısı düzenledi.

F.Bahçe'ye gözdağı! 'Daha zor maçlar gördük'
F.Bahçe'ye gözdağı! 'Daha zor maçlar gördük'
GİRİŞ 16.03.2016 15:48 GÜNCELLEME 16.03.2016 15:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Braga olarak kendi sahalarında çok daha zorlu maçlara çıktılarını ve bu maçların üstesinden geldiklerini ifade eden Fonseca, "Fenerbahçe çok avantajlı. Çok güçlü bir takımları var. Ön elemelerden de avantajlı geldi. Ama biz evimizde çok daha zor maçlar gördük. Oyuncularımızla ve taraftarımızla daha zor maçların üstesinden geldik. Portekiz Kupası'nda bunu çok iyi gösterdik. Taraftarımızla ve oyuncularımızla elimizden gelenin en iyisini yapıp sahadan galip çıkmaya çalışacağız. Savunma açısından biraz sürpriz yaptık. Ama bu maçta defansta olduğu kadar hücumla da etkili olacağız." dedi.

"3-0 YENİLDİĞİMİZ MAÇI DİKKATE ALMAYIN"

Fenerbahçe karşı defansı sağlam tutacaklarını dile getiren Fonseca, "Defansı güçlü tutup Fenerbahçe'ye çok fırsat vermemeye çalışacağız. Bunun yanı sıra çabuk bir şekilde Fenerbahçe kalesine ulaşıp kendimizi göstermeye çalışacağız. Fenerbahçe'nin hem hücumda hem de savunmada çok önemli oyuncuları olduğunu biliyoruz. Bunun bilincinde bu maça çıkıyoruz. Belenenses'e yenildiğimiz maç bir sürprizdi. Biz bu maçı baz almıyoruz. Fenerbahçe karşısında kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Ama son oynadığımız maçı baz almayın." şeklinde konuştu.

"KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Braga'nın önemli oyuncularından Vukcevic ise, "Maç için hazırız. Kendimizi iyi hissediyoruz. Eminim ki kazanacağız. Çünkü kendi evimizde çok zorlu maçlardan galip ayrıldık. Yarın da tüm gücümüzle oynayıp kazanacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • can türksena 8 yıl önce Şikayet Et
    bir gol atarsak görürüz senin havanı
    Cevapla