Braga iddialı! 'Fenerbahçe'den korkmuyoruz'

Fenerbahçe ile Avrupa Ligi'nde karşılaşacak olan Braga'da teknik direktör Paulo Fonseca ve kaptan Josue basın toplantısında konuştu.

Braga iddialı! 'Fenerbahçe'den korkmuyoruz'
Braga iddialı! 'Fenerbahçe'den korkmuyoruz'
GİRİŞ 09.03.2016 20:09 GÜNCELLEME 09.03.2016 20:14

İlk olarak söz alan teknik direktör Fonseca; "Vitor Pereira'yı ve futbolcuları tanımak avantaj. Hiç tanımadığın bir takımdansa tanıdığım bildiğim, Portekizli futbolcuların olduğu bir takımla oynamak bir avantaj olarak görülebilir. Bu görüşe katılıyorum." dedi.

"KORKMUYORUZ"

Braga'nın daha önce Türk takımlarıyla karşılaştığını hatırlatan Fonseca; "Braga'nın daha önce Beşiktaş'a ve Galatasaray'a karşı aldığı sonuçları kriter almıyorum. Önemli olan bizim alacağımız sonuçlar. Fenerbahçe dünya devi. Dünyaca ünlü oyunculardan kurulu bir takım. Bütçesi Braga'nın 3-4 katı. Kolay bir oyun olmayacak ama elimizden geleni yapacağız. Kazanmak yönünde bir isteğimiz var. Bu istek Fenerbahçe'nin yıldızlarının isteğinden daha fazla olursa maçı kazanabiliriz. Fenerbahçe bu ana kadar oynadığımız en güçlü takım olacak. Benim için pozitif sonuç kazanmaktır. Korkmuyoruz. Kazanmak için oynayacağız." diyerek sözlerine devam etti.

"KAYBETMEYEN BİR TAKIM OLARAK..."

İyi bir dönemde olduklarını belirten teknik adam; "Son maçımızı Porto'ya karşı kazandık. Bu önemliydi. Fenerbahçe'ye karşı da kazanmak istiyoruz. 15 maçtır kaybetmeyen bir takım olmanın verdiği güç bize güven verecektir. Avrupa kupaları oyuncularıma ayrı bir motivasyon veriyor. Tüm dünyaya kendi değerlerini gösteriyorlar." dedi.

"NANI'YE ÖZEL ÖNLEM..."

Nani gibi yıldız oyuncular için özel bir plan yapıp yapmadığı konusunda soruyu yanıtlayan Fonseca; "Kişiler üzerinden markaj yapma gibi bir durum söz konusu değil. Nani veya diğerlerine yapacağımız özel bir şey olmayacak. Biz hazırlıklıyız, inançlıyız. Yapılması gerekeni yapıp iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

JOSUE: "ARKADAŞLARIMA ANLATTIM"

Fonseca'nın ardından söz alan Bursasporlu eski futbolcu Josue; "Türkiye'de 1,5 sene kaldım. Arkadaşlarıma buradaki atmosferi anlattım. Türkiye seyircisinin ne kadar tutkulu, futbola bağlı olduğunu biliyoruz. Buna alışkınız. Bizim için sürpriz olmayacak. Fenerbahçe'nin belli başlı oyuncularını tanıyorum. Zor maç olacak ama biz de yaban atılacak takım değiliz. Buraya gerçek yüzümüzü göstermeye geldik." dedi.