Papa Francesco Lazio maçına geliyor

Lazionews24 isimli internet sitesi İtalyan polisinin Roma maçını güvenlik gerekçesiyle izlemesine izin vermediği Papa Francesco'nun bugünkü karşılaşmaya geleceğini iddia etti

Papa Francesco Lazio maçına geliyor
Papa Francesco Lazio maçına geliyor
GİRİŞ 11.04.2013 11:09 GÜNCELLEME 11.04.2013 11:09

Günün iddiası İtalya'dan geldi... lazionews24 isimli internet sitesi Roma ile oynanan derbi maçını izlemek isteyen Lazio taraftarı Papa Francesco'ya, İtalyan polisinin güvenlik gerekçesiyle izin vermediğini ama Papa'nın Lazio'nun bugün F.Bahçe ile oynayacağı maçı tribünden izleyebileceğini iddia etti.
Papa'nın F.Bahçe maçını tribünden izleme isteğinin Vatikan tarafından, İtalyan polisi ile paylaşıldığı ve herhangi bir çekince konulmadığı taktirde Papa'nın Roma Olimpiyat Stadı'nın tribününde olacağı belirtildi. Bu iddialar sonrasında Papa'nın bugünkü zorlu 90 dakikayı izleyip izlemeyeceği İtalyanlar arasında büyük bir merak konusu oldu. Bu durum sanal ortama da anında düşünce yorumlar birbiri ardına gelmeye başladı.

'İŞLERİ DUAYA KALDI'

Papa'nın bugün Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı izleyeceği şeklindeki iddiaların gündeme gelmesi üzerine Fenerbahçeli taraftarlar da sanal ortamda bu durumu espri konusu yaptı. Sarı-Lacivertliler ilk maçın 2-0 bittiğini hatırlatarak, "Kadıköy'demaçı kaybeden Lazio'nun işi artık duaya kaldı" şeklinde espriler yaptı.

(htspor)