Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde İtalya'nın Lazio takımı ile karşılaşacak.

GİRİŞ 15.03.2013 08:10 GÜNCELLEME 15.03.2013 15:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İsviçre'nin Nyon kentindeki Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) genel merkezinde yapılan kura çekiminde, UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve UEFA Turnuvalar Direktörü Giorgio Marchetti'nin ev sahipliğinde düzenlenen kura töreninde, UEFA Avrupa Ligi finalinin yapılacağı Amsterdam Arena adına Hollanda'dan Patrick Kluivert de hazır bulundu.

Fenerbahçe'nin çeyrek finaldeki rakibi, İtalya'nın Lazio takımı oldu. Sarı-lacivertliler, sahasında ve deplasmanda olmak üzere toplam 2 maç yapacak. İlk maç 4 Nisan'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, rövanş maçı ise 11 Nisan'da Olimpico Roma Stadı'nda oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi yarı final kuraları ise 12 Nisan'da çekilecek. Yarı final ilk maçları 25 Nisan'da, rövanşları ise 2 Mayıs'ta yapılacak. Final maçı ise 15 Mayıs'ta Amsterdam Arena'da yapılacak.

-Çeyrek final eşleşmeleri-

Çeyrek finaldeki eşleşmeler şöyle:

Fenerbahçe (Türkiye)-Lazio (İtalya)

Chelsea (İngiltere)-Rubin Kazan (Rusya)

Tottenham (İngiltere)-Basel (İsviçre)

Benfica (Portekiz)-New Castle (İngiltere)

YORUMLAR 8
  • ZiyaretÇi 11 yıl önce Şikayet Et
    bence güzel eşleşme. Lazio'yu eledikten sonra yarı finalde de Benfica - New Castle galibi gelirse Final oynayabiliriz
    Cevapla
  • Zülkarneyn 11 yıl önce Şikayet Et
    salihin saçlarından sana ne be adam. sen nasıl oynadığına bak. kılla tüyle yünle uğraşmaktan bıkmadınız. la bi yörüyün !! :)
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    Bencede Baselden Sonraki En İyi Kura. Aykut hocanında her hoca gibi hataları var, sonuçta 3 kulvarda giden ve bence en başarılı hocadır şu ana kadar. 60 tan sonra takım iyi oynamadı diyenlere katılmıyorum, yine net pozisyonlara giren bizdik. Bala bi gol attırdık gene biz yaptık yani. Fenerin tek rakibi kendisi bence, bide akıllanmayan taraftarı.
    Cevapla
  • hakanasil 11 yıl önce Şikayet Et
    salihin saçları. yahu birileri şu salihe bonus kafa olarak imaj yapmamasını adam gibi traş olmasını söylesin. komik duruyor. az traş ol yüzün gözün açılsın yeğenim
    Cevapla
  • alperfatih sılam 11 yıl önce Şikayet Et
    bu kez zor. Hem FB hem GS için zor kura realin gücü ortada lazio kapalı kutu ama ne olursa olsun özellikle son maç son 45 dk oyuna müdahale etmeyen oyuncu değiştirmekte hatalar yapan aykut hocaya rağmen buraya geldi ise bu takım lazio yu geçermi aykut hoca ile çok zor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle