Taraftarla karşı karşıya gelmişti: "Annem Konyaspor düşmesin diye dua etti"

Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı öncesinde Konyasporlu taraftarlarla gerilim yaşamıştı.

Taraftarla karşı karşıya gelmişti: "Annem Konyaspor düşmesin diye dua etti"
Taraftarla karşı karşıya gelmişti: "Annem Konyaspor düşmesin diye dua etti"
GİRİŞ 22.04.2025 23:24 GÜNCELLEME 22.04.2025 23:24
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final mücadelesi öncesi Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı, Konyasporlu taraftarlarla tartıştı.
Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final mücadelesinde Galatasaray'ı ağırladı.

Mücadele öncesi zemini incelemek için sahaya çıkan Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı, Konyasporlu taraftarların tepkisi ile karşılaştı.

Bu durum üzerine Bardakcı, tribüne gelerek taraftarlarla tartıştı.

Tartışmanın büyümesini de Konyaspor'un forveti Umut Nayir önledi. Sarı-kırmızılı futbolcu daha sonra soyunma odasına gitti.

"Konya'yı temsil ediyorum"

Karşılaşma, Galatasaray'ın 5-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Abdülkerim Bardakcı, maçın akabinde yaptığı açıklamada, "Ben 42 numarayı giyiyorum. Ben burada kaptanlık yaptım. Bugün annem, eşim, çocuklarım maça geldi. Yani inanılır gibi değil. Bu tepkiler neden, niye? 42 numarayı giyip Konya'yı temsil ediyorum. Bir Konyalı olarak Şampiyonlar Ligi'nde, Avrupa Şampiyonası'nda Konya'yı temsil ettim. Ben Konya'yı çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

"Annem geldi, Konyaspor düşmesin diye dua etti"

"Üzülüyorum. Geçen sene şampiyon olduğumuzda Konyaspor'un küme düşme ihtimali vardı. Ben attığımız gollere sevinmedim. Bunların görülmemesi çok üzücü. Annem geldi, Konyaspor düşmesin diye dua etti. Ancak ona küfrettiler. İnanılır gibi değil. Gerçek Konyalılar'ı gururlandırmaya devam edeceğim."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 28
  • Anadolu gurubu 2 ay önce Şikayet Et
    Konya'da fenerlide yok galatasaraylıda yok ama abdülkerime yapılan saygısızlık konyalı olmayan vefasızın biri onları konya şehri olarak kınıyoruz Abdülkerim bizim evladımız canımız Konya onun vatanı
    Cevapla
  • Erdem AY 2 ay önce Şikayet Et
    Geçen sene son maçta Ankaragücü düşünce kurtuldunuz, hadi bu senede Adana ve Hatay sayesinde kurtuldunuz ama seneye bence ilk düşecek potansiyel takım bence Konyaspor.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    gurur duyacaklarina küfrediyor edepsizler
    Cevapla
  • Türkoğlu 2 ay önce Şikayet Et
    Konya taraftarı normalmi adam sizi resmen temsil ediyor
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    yazıklar olsun Abdülkerim e tepki gösteren lere hiç vefa yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle