Stanimir Stoilov: Çok zor bir dönemden geçiyoruz

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, sakatlıkların kendilerini olumsuz yönde etkilediğini vurgulayarak, "Bugün de Emerson maalesef sakatlandı o pozisyonda orta sahaları değerlendirmek durumunda kalıyoruz" dedi.

Stanimir Stoilov: Çok zor bir dönemden geçiyoruz
Stanimir Stoilov: Çok zor bir dönemden geçiyoruz
GİRİŞ 07.02.2025 00:10 GÜNCELLEME 07.02.2025 00:10

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ikinci maçında Göztepe, sahasında Gaziantep FK'yı sahasında 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, karşılaşma sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Zor bir maç olduğunu ancak sahada sonuna kadar mücadele ettiklerini vurgulayan Stoilov, "Bazı zorluklar yaşıyoruz. Tüm santrforlarımız sakat durumda. Bugün de Emerson maalesef sakatlandı o pozisyonda orta sahaları değerlendirmek durumunda kalıyoruz. O yüzden gerçekten çok zor bir dönemden geçiyoruz diyebiliriz. Çünkü hepsi neredeyse minimum 20-25 gün sahalardan muhtemelen uzak kalacaklar. Bu pozisyonlarda farklı oyuncuları değerlendirmek durumunda kalıyoruz. Farklı oyuncuları farklı pozisyonlarda kullanıyoruz. Fakat en önemlisi her zaman iyi organize olmanız ve iyi takım olmanız. Biz iyi organizasyonumuzu korursak her zaman olduğu bütün problemlerin üstesinden gelebiliriz" dedi.

"Şanssız bir dönemdeyiz"

Forvet oyuncularının hepsinin aynı anda sakatlanmasının ekstra durum olduğunu vurgulayan Stoilov, "Önümüzdeki günlerde bununla ilgili olarak evet bir santrfor daha bulmaya çalışacağız. Çünkü şu anda minimum 1 ay kadar santrforlarımız sahalardan uzak kalacaklar. Elimizdeki bütün santrforlar sakat. Kubilay geri döndü. O da 4 ay antrenmansız kaldı ve bir operasyon geçirdi. Bizim adımıza şu anda şanssız bir dönem ama biz problemi çözmeye çalışacağız" diye konuştu.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.